DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Vores nye klubtøj er godkendt

Vores nye klubtøj er godkendt

Nyt design på klubtøjet er nu godkendt af DCU – derfor er det glæde at vi nu kan præsentere det for medlemmerne.

Vores nye tøjdesign.

Grafisk designer Benjamin Andresen har designet tøjet. Benjamin har tidligere lavet cykeltøj for Team Novo Nordisk og senest Bjergtrøjen i PostNord Danmark Rundt, som vores egen Rasmus Bøgh Wallin vandt i år. Han har arbejdet ud fra vores ønsker om at skabe et mere historisk og ikonisk design for vores klub med vores klassiske farver orange og blå. Designet har været bundet af vores ønske om, at cykelshorts skulle være sorte, således at der den bedste mulighed for at kunne vælge de cykelshorts, der passer til en.

Designet er ikke bare en trøje, men er et gennemarbejdet design for alle de produkter, vi kommer til at have som klub. Der er design for strømper, vinterjakker, vindveste, løse arme og ben osv. Der er mange flotte detaljer i de forskellige produkter. Det gennemarbejdede design betyder også, at vores sommertrøje ikke bare er overført en-til-en til vintertrøjen eller til Perfetto-jakken.

I vil kunne se alle disse design i webshoppen, som meget snart åbner. Der kommer nyt ud så snart, den er åben.

Sammen med den lækre kvalitet cykeltøj, som vi får fra vores nye tøjleverandør – Castelli – så kommer dette design virkelig til at se flot ud på Diget, “Tonseren”, rundt om lufthavnen, og alle de andre steder, vi kommer på cykler på Sjælland, Danmark og udlandet.

Det er et kæmpe arbejde at få lavet aftale med tøjsponsor – og i dette tilfælde en ny tøjsponsor. Det er en proces, som begyndte før sommerferien og som fortsætter frem til foråret, hvor vi får vores første leveringer af det nye tøj. Der er blevet lagt rigtige mange timer i dette arbejde for klubben af mange i bestyrelsen. Vi skylder en kæmpe tak til David Rasmussen, som er kommet til klub for få år siden, og som fra dag et har sat sig op foran og trukket tunge processer. Vi var ikke kommet i mål med denne opgave uden David. Også stor tak til Martin Hallasmøller, som udover sine opgaver og store engagement i B&U, var meget involverede i den tidskrævende dialog med forskellige tøjleverandører. Tak til den “gamle” garde i bestyrelsen: Jesper Skovbølle, Theis Passer og Niels Grove. De rutinerede kommer altid frem og trækker tilsidst, når det virkelig gælder. De har fået os i mål med design og tøjprøvning under forhold, som vi stadig vil snakke om de næste mange år. Som klub kunne vi ikke eksistere uden disse mennesker.

På vegne af bestyrelsen
Anders Raastrup Kristensen, fungerende formand

Amager Cykel Ring udvalg af (sommer og speed) tøj (klik for større visning)

Amager Cykel Ring udvalg af tøj (vinter) (klik for større visning)
Amager Cykel Ring udvalg af tøj (børn), (klik for større visning)
Amager Cykel Ring udvalg af tilbehørklik for større visning

Hvornår og hvordan bestiller jeg?

Der vil blive åbnet en webbutik hos Castelli, hvor tøjet kan bestilles forventet fra 27. december 2021 – 10. januar 2022 – Herefter er der en produktionstid på 8-10 uger, så vi kan have tøjet, når sæsonen starter.

Tøjprøvning af størrelser – Der har været tøjprøvning den 20., 21. og 22. december – Der bliver også mulighed for at prøve tøj nogle dage i perioden 3-7. januar. Tidspunkter bliver meldt ud snarest muligt.

Leave a Reply