DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultat klubmesterskab B&U

Resultat klubmesterskab B&U

Klubmesterskab lørdag den 12. september 2020 for klaserne U11 – U19 pige.

Endelig lykkedes det for klubben at få afholdt lidt cykelløb, i dette mærkelige år – På grund af Covid-19 restriktioner var dette klubmesterskab kun for Børn og Unge, og med de nuværende restriktioner med forsamlingsloft på 50, delt i 3 startblokke.

Løbet forgik på en 2,5 rundstrækning på sydvest Amager, i blæst og blandet skyet og solskin. Start og mål ved Sandagergård ved Skovvej.

Nu er det ikke nogen hemmelighed ovenpå sidste weekends flotte DM, at for at blive Klubmester hos de unge mennesker på Amager, så er det en fordel at være Danmarkmester.

U17 feltet – foto: Jesper Skovbølle

Startblok 1 – U17 feltet
Første felt med U17 rytterne havde DM vinderen Solbjørk Minke Anderson til start. Feltet skulle køre en time plus en omgang. Efter lidt udbrudsforsøg fra drengene, satte Solbjørk det hele på plads ved at køre solo de sidste omgange og hun ventede ikke.
Malthe blev bedste U17 dreng foran Magnus Bachke og Alfred Mørk Kongstad på 3. pladsen.

Solbjørk giver den gas og kører fra drengene – foto: Jesper Skovbølle
U17 pige og drenge – foto: Jesper Skovbølle

Startblok 2 – U11 og U13
I dette felt var der flere nye ryttere. Men det var igen to Danmarksmestre fra sidste weekend, der satte deres præg på løbet.

Daniel og U11 – U13 under løbsdirektørens kommando – foto: Jesper Skovbølle

Der blev startet med masterkørsel af Daniel Buur fra klubbens U19 elitehold Team CEC SA-AL Køleteknik, efter to omgange blev løbet givet frit. Med den store styrkeforskel i feltet, var det hurtigt spredt over hele ruten. Forrest med U13 DM vinderen Alexander Louis Svenningsen alene i spidsen, lidt efter kom U11 DM vinderen Valdemar Wagner. Begge Danske mestre vandt klubmesterskabet i deres klasser. Selvom Stinus fra U11 havde medbragt egen fanklub med banner, var der ikke noget at stille op mod den dobbelte Danske Mester Valdemar. Hos U13 pigerne gik guldet til Stine foran Sophia.

Alexander vinder U13 – foto: Jesper Skovbølle
U11 og U13 samlet podie – foto: Jesper Skovbølle

U15 feltet, her med Lærke i front – foto: Jesper Skovbølle

Startblok 3 – U15
Sidste felt var U15 piger og drenge – igen med masterstart af Daniel Buur fra Team CEC SA-AL Køleteknik. Nu var det spændende om den sidste af DM vinderne fra sidste weekend Anna Margrethe Hansen kunne gøre Solbjørk kunsten efter. Anna er godt kørende og vandt i starten af august, Randers Bike Week – desværre fik vi ikke svar på dette. Anna styrtede og udgik. Styrtet gik også ud over Oscar, som også måtte udgå og bevirkede at der blev kørt nogle neutraliserede omgange. Klubmester i U15 pige blev en godt kørende Lærke Jarvig og hos drengene blev klubmester William Nordby Hallasmøller foran William Jessen Møller.
Styrt er desværre nok uundgåeligt i vores sport, men Løbsudvalget og Bestyrelsen evaluerer hvad der skete for at se om vi kan gøre noget for højne sikkerheden ved vores løb.

U15 podiet med Lærke, William og William – mobilfoto: Jan Louis Svenningsen

Mange tak
Tak til Task Force som havde sat flotte rammer op for løbet og rigtig ærgerligt at flere ikke kunne nyde det, på grund af forsamlingsloftet.

Tak til de frivillige hjælpere, som kørte førerbiler og stod som trafikkontroller

Tak til sponsorerne som i dagens anledning var repræsenteret på vores nye Beach Flag og flotte podie-bagvæg. Tvivler på at der er andre danske cykelklubber har så mange unge til start i så flotte rammer, til deres klubmesterskab.
#MLVVS #HenrikWesselAS #AmagerTandlægehus #IngolfsKaffebar #AmarCykelService #ClausenFilm #XtremeTeamWear