DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Hjælpere til Afslutningsløbet.

Hjælpere til Afslutningsløbet.

Søndag d. 2/10 kl. 10:15; afholder vi vores Afslutningsløb i Kongelunden. Her siger vi tak til hinanden for en god sæson, med et par-løb på tværs af aldersklasser og køn.

For at afvikle løbet skal vi bruge hjælpere til bl.a. flagposter, indskrivning, omgangstæller, hjemtager, mv. Tilmeld jer som hjælper ved at sende mig en email på tim@freniti.dk eller ring til mig på 21210565.

Klubbens Taskforce står som vanligt for opbygning af mål/start området og ruteopsætning.

Det er sidste udkald til at melde sig som hjælper – for alle, der endnu ikke har hjulpet til ved klubbens arrangementer i år. I den forbindelse gør jeg opmærksom på §3 stk.5 i vores vedtægter:

Alle aktive medlemmer forpligtiger sig til at deltage som hjælpere ved klubbens åbne løb, samt jf. §2 aktivt hjælpe til ved klubbens interne arrangementer og løb. Denne forpligtelse skal som minimum udfyldes 1 gang årligt. Det enkelte aktive medlem kan imidlertid sende en substitut, f.eks anbefales børn under 15 år, at sende en forældre eller værge.

Leave a Reply