DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Kom og hjælp den 16. september 2018

Kom og hjælp den 16. september 2018

Kom og se cykelløb, deltag i fællesskabet og hjælp din klub – løbet vil have deltagelse af World Tour ryttere og er finalen i Øresunds Cup, et samarbejde mellem Skåne og Sjælland.  Det foregår søndag den 16. september 2018 med start og mål i Kongelunden.

Læs om løbet her: “Mogens Lind VVS løbet arrangeret af Amager CR

Du kan tilmelde dig som hjælper her: https://2599.foreninglet.dk/memberportal/teamenrollment/showactivity/26956/0/4723

Du skal til sidst i tilmeldingen skrive i “notefeltet”, hvilket felt du selv kører i, eller hvilket felt dit barn kører i. Du skal også skrive, om du vil helst vil have en morgenvagt fra 7.30 til 13 eller en middagsvagt fra 12 til 17.30.

Der er fuld forplejning med drikkevarer og mad igennem hele dagen. Du kan være flagpost, chauffør, madbodshjælper, starter og praktiske gris, og vi glæder os allerede til at se dig!

De åbne cykelløb er grundlaget for den succes som dansk cykelsport, nyder godt af – her skabes fremtidige verdenmestre og etapevindere i de store cykelløb.

Lone Billehøj skriver:

“Vi glæder os så meget til at samle tropperne endnu en gang til det her kæmpe store arrangement, som virkelige kræver at alle er med til at hjælpe. Vi ses snart! Det bliver både skægt og sjovt som det plejer!” 

 

Kan du ikke den 16. september er der her mulighed for at hjælpe til klubbens øvrige arrangementer i resten 2018: https://2599.foreninglet.dk/memberportal/enrollment

 

Støt vores sponsorer, de støtter os #MLVVS

Mogens Lind logo

Hovedsponsor for Amager Cykle Ring

 

 

Leave a Reply