DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Sommercup 2021 er godt igang

Sommercup 2021 er godt igang

Endelig lykkedes det at komme igang med Sommercup 2021 i juni måned. I 2020 blev Sommercup aflyst og starten blev i år flyttet til juni grundet Corona.

Vi har kørt 3 afdelinger i juni måned og har nu pause indtil august og september, hvor vi kører 5 løb mere. 33 ACR ryttere har tilmeldt sig Sommercup 2021, hvoraf hovedparten kommer fra Motion. Der er dog også licens ryttere med i de to øverste grupper.

Sommercup består af 7 grupper med 50-100 ryttere i hver gruppe fra 28 cykelklubber. Læs mere om Sommercup her.

ACR er synlige i felterne, både på grund af vores orange farve på tøjet, men også stærk kørsel af ACR ryttere. Vi er med helt fremme i tre af grupperne:

  • I gruppe 2A ligger Claes Nilsson på 2. pladsen med stærke spurter i de sidste to afdelinger. Se billede ovenfor hvor Claes kører fra feltet i spurten efter lead-out fra to holdkammerater.
  • I gruppe 3A har vi 4 ACR ryttere i top 10 med Troels Kjær-Madsen, Jeppe Heering, Finn Selleberg og Michael Cederqvist
  • I gruppe 4 har vi tre nye Sommercup ryttere som ligger henholdsvis nummer 1, 2 og 10: Hans Haller Baggesen, Henrik Svare og Rasmus Holm-Tvarnø

ACR er talstærkt repræsenteret i 3 ovenstående grupper, vi kører som hold og vi er med til at præge løbene. Alle resultater kan ses her.

Her lidt billeder fra sidste løb med ACR ryttere i de forskellige felter:

Jesper Allermand fra Licens i udbrud i gruppe 1. Jesper kører en 3.plads hjem.
ACR er talstærkt tilstede i gruppe 3A.
ACR er dominerende i gruppe 4 med Hans i førertrøje yderst til ventre, med Henrik og Rasmus synlige i feltet.

Leave a Reply