DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Slut stillingen i 6-dagesløbet, Christian endte på podiet

Slut stillingen i 6-dagesløbet, Christian endte på podiet

Par nr. 13 Christian Ingeman Lindquist med makker Erik Lahm - Foto: Jesper Skovbølle

Par nr. 13 Christian Ingeman Lindquist med makker Erik Lahm – Foto: Jesper Skovbølle

Tirsdag: Finalen i 6-dages Cup
Det lykkedes Christian Lindquist (vores juniorteam CEC) og han makker Erik Lahm at erobrer en omgang i finale jagten og sluttede dermed på 3. pladsen og på omgangshøjde med nr. 1 og nr. 2.

Christian og Erik var stærkt kørende og tog et stort ansvar for at konkurrenterne ikke også fik en omgang. Oliver Almind og hans makker Martin Frank endte på 4. pladsen og Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris endte på 8. pladsen begge en omgang efter de førende 3 par.

Finalen i Mini 6-dageløbet
Tusnelda Svanholmer, eneste Amagerrytter i feltet, holdt sin 9. plads med makkeren (Luis Carl Jørgensen) og endte 2 omgange efter vinderne Jacob Grenaa og Casper Tougaard, som i dag fik lagt en lille pointforskel til det svenske par Wilma og Frederik, som endte på 2. pladsen.

Par nr. 12 Oliver Almind og Martin Frank – Foto: Jesper Skovbølle

Efter 5. døgn, mandag – Endelig var der nogen der tog en omgang
Der har været skarp konkurrence i 6-dages cuppen; men lykkedes det 2 par (par nr. 7 og par nr. 3) at tage en omgang på de øvrige. Set med Amagerøjne er stillingen uændret. Oliver Almind holder sin 3. plads og Magnus/Rasmus ligger stadig på 6. pladsen medens Christian rykkede op på 7. pladsen (alle en omgang efter de 2 førende par).

Mini 6-dages løbet
Tusnelda holder sin 9. plads 2 omgange efter det førende par, som er skiftet fra svenskerne par nr. 6 Frederik og Wilma til par nr. 3 Jacob og Casper.

Par nr. 13 Christian Lindquist (og Erik Lahm) – foto: Jesper Skovbølle

Efter 4. døgn, søndag – Christian vinder dagens jagt
Traditionen tro er der Post Danmarks familie-søndag, med tøndeslagning og masser af børn. Dagens jagt i 6-dages Cuppen blev vundet af par nr. 13 Christian Lindquist og hans makker Erik Lahm, efter flot aggressiv kørsel. Det bevirkede at de indkørte point bragte dem op på 8. pladsen. Magnus og Rasmus rykkede ned på en 6. plads medens Oliver Almind (og Martin Frank) rykkede op på en samlet 2. pladsen, kun et point efter nr. 1.

Tusnelda vandt søndagens fighterpris med sin makker (Luis Carl Jørgensen) – foto: Jesper Skovbølle

Mini 6-dages løbet – her vandt par. nr. 9 med Tusnelda Svanholmer, søndagens figherpris – men trods flot fight tabte de en omgang og ligger stadig nr. 9 – nu 2 omgange efter det førende svenske par Frederik og Wilma.

Efter 3. døgn, lørdag
6-dages Cup – Oliver Almind ligger nr. 3, Magnus og Rasmus nr. 6 og Christian nr. 9

Junior/Ungdom 3-dagesløb CEC parret Christian Damgaard og Thor Mørup Prødel,ser ud til at have været neutraliseret i dagens jagt og ligger samlet som nr. 13 – 9 omgange efter det førende par (som er 4 omgange foran det næste par på 2. pladsen)

i Mini 6-dages holder Tusnelda Svanholmer sin 9. plads

Par nr. 4 Rasmus og Magnus – foto: Jesper Skovbølle

Efter 2. døgn, fredag:
Oliver Almind er rykket ned på andenpladsen i den samlede stilling og Rasmus/Magnus er ligeledes rykket en plads tilbage på 5. pladsen. Christian ligger stadig på 10. pladsen, på omgangshøjde.

i Mini 6-dages løbet ligger Tusnelda Svanholmer er rykket en plads om som nr. 9 og stadig på omgangshøjde med det førende par.

Junior/Ungdom 3-dagesløb Her går det ikke bragende godt for CEC parret Christian Damgaard og Thor Mørup Prødel, som efter første etape har tabt hele 6 omgange og ligger dermed som nr. 14 og sidst.

Efter 1. døgn, torsdag: Amagerrytter fører 6-dagesløbet
Oliver Almind (C-rytter i klubben) fra Par nr. 12 fører efter første dag Amatør 6-dages Cup’en 2015, sammen med siin makker Martin Frank. Rasmus og Magnus ligger på 4. pladsen og Christian på 10. pladsen – alle på omgangshøjde med det førende par.

i Mini 6-dages løbet ligger Tusnelda Svanholmer på en 10. plads med sin makker Luis Carl Jørgensen, på omgangshøjde med det førende par.

Junior 3-dages starter først fredag aften.