DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Ny træner – Daniel Stampe

Ny træner – Daniel Stampe

Klubben ønsker at satse mere på licensområdet, derfor har vi indgået en aftale med Daniel Stampe (nuværende rytter på Team Synch – Giant og nykåret Klubmester 2020). Målet med aftalen er, at der kommer mere fokus på løb (og sejre!), flere kvindelige licensryttere og generelt flere yngre licensryttere, samt bedre sammenhæng til juniorarbejde og motion.

Vi er derfor glade for at Daniel har sagt ja til at være træner i klubben. Daniel læser idræt. Han kommer til lave træningsprogrammer og styre træningen sammen med en gruppe af vejkaptajner, som samlet udgør trænerteamet i licens. Vi har et stærkt team af vejkaptajnerne med Rikke Bak Dalgaard, Troels Nielsen og Jesper Groth Allermand. Deres rolle bliver at bidrage til at gennemføre træninger på landevejen.

Den første officielle træning til sæsonen 2021 bliver søndag den 22. November 2020.

Daniel Stampe skriver:

Lidt baggrund om mig selv og planer for ACR-træner tjansen.
Navn: Daniel Stampe
Født: 1996
Født og opvokset: Gentofte
Nuværende bopæl: Valby

Jeg glæder mig til at være træningsansvarlig i Amager Cykle Ring i den kommende tid. Min sportslige baggrund har altid indeholdt elitesport. Som barn og teenager spillede jeg badminton på eliteplan, og troede at dette skulle være min sport resten af livet, men skader satte en stopper for muligheden for at kunne spille på det niveau jeg ønskede. Derfor skiftede jeg spor til cykling, for at kunne tilfredsstille mine behov om at udføre en sportsgren på højt niveau. Siden slutningen af gymnasiet har cykling været min sport. Ved siden af cyklingen studerer jeg idræt hvor jeg hele tiden bliver klogere på træningsteori og træningsfysiologi.

Denne viden fra mit studie vil jeg rigtig prøve at føre ud i livet, hvorfor det er rigtig spændende at jeg får muligheden for at være træner i ACR.
Planen er at tage licens- såvel som motionsrytterne i hånden og guide dem igennem træningsforløb med skiftende fokus i løbet af månederne. Det meste af træningen forsøger jeg at strukturere og præsentere så rytterne kan lære mens de træner, og så de også selv kan bruge tips og tricks til når jeg (eller trænerteamet) ikke er der. Konkret kommer træningen hen over vintermånederne til at have forskellige fokuspunkter som koncentreres i perioder af ca. en måneds varighed. Selvom det er vinter, bør man ikke gå helt væk fra højintense intervaller, så nogen ryttere vil måske støde på træningstyper som de ikke er vant til i vintermånederne. Husk på at jeg prøver at basere mine træningsoplæg på den viden som er på området!

Klubmesterskab 2020 vinder Daniel Stampe (i midten) – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply