DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Motionstur til Vejle og omegn den 2 maj

Motionstur til Vejle og omegn den 2 maj

Desværre bliver forårsturen sydpå igen ikke til noget i år pga rejserestriktionerne, men det skal ikke afholdes os fra at udforske vores eget land, med de udfordringer der findes her.

Vi bliver derfor nødt til at finde alternativer der kan udfordrer os herhjemme, og det må man sige at området omkring Vejle bestemt kan.Alle der har prøvet det nok hårdeste motionsløb i Danmark, Grejsdalsløbet, vil helt sikkert nikke genkendende til dette. Bakker og flotte naturoplevelser mange steder på de forskellige  veje vi besøger.

Søndag den 2. maj er der derfor hensigten, gennem koordineret kørsel, at give klubbens motionsmedlemmer en fællesoplevelse på cykel over i det midtjydske.

Der bliver tale om mindst to herrehold, håber også klubbens motionsdamer tager udfordringen op, så vi bliver tre hold, der i bil drager til Vejle.

  • Herrehold 1 vil kører omkring 160 km med Helsgaun som kaptajn.
  • Herrehold 2 vil kører omkring 120 km med Georg som kaptajn.

Damer ???   Skriv gerne hvis du/I vil stille op som kaptajn for klubbens damemotionister. Kender du/I ikke ruterne derover så finder vi nok ud af det alligevel via Garmin.

Afgang fra klubben kl 07.00 og forventet start fra Vejle kl 10.00. Skulle der ikke være så mange tilmeldte, kører herre 1 og 2 i en gruppe en del af vejen.

For at turen kan blive til noget kræves der et antal biler der matcher  deltagerantallet. Jeg koordinere biler og deltagere, så alle har en plads såfremt det er muligt.

Besvar derfor denne mail hvis du vil med og såfremt du kan stille med bil også hvormange du har plads til samt evt. cykeltransport.

Det rent økonomiske afregnes i hver enkelt bil indbyrdes.

Har du spørgsmål om turen så skriv til Georg eller undertegnet.

Skulle det helt usandsynlige ske at der regner, så aflyses turen. Besked herom senest lørdag aften dagen før.

Ses på vejen

Helsgaun

Michael Helsgaun mhelsgaun(snabela)gmail.com, Georg Morsing georg.morsing(snabela)gamil.com

Leave a Reply