DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Møde 22. april – Damer Motion

Møde 22. april – Damer Motion

Møde for motionsdamer onsdag den 22. april 2015 kl. 19.30. Kære alle friske piger med hang til frisk luft og masser af god motion på racercykler. I indkaldes hermed til årets første møde, hvor vi i fællesskab skal tale lidt om, hvad der skal ske i tiden der kommer. Vi vil atter forsøge at spore os ind ønsker og forventninger til træninger, ture, løb osv. Vi vil også kommer lidt ind på forberedelser til motionsløb, længere ture m.v., hvad angår kost og energi op til og under begivenhederne. Lidt taktik om at placere sig fornuftigt i felterne kommer vi også ind på.
Dette møde er ikke kun for vores aktive damer/medlemmer, men i høj grad også for damer med lyst til at motionere og som kunne tænke sig at høre lidt mere om motion med Amager Cykle Ring. Alle med lyst til at køre eller måske bare er lidt nysgerrige er velkomne.

Agendaen er som følger:

1) Velkomst og orientering (herunder orientering fra DCU v. Tina Didderiksen)
2) Træning i foråret
3) SommerCup
4) Fælles motionsløb (kalender)
5) Sikkerhed
6) Kost før, under og efter vores anstrengelser (træning som løb)
7) Lidt teori (placering i felter, svingteknikker, arm og benstillinger på cyklen mv.)
8) Eventuelt

Vi håber at se rigtigt mange til mødet og vil sørge for lidt godt til ganen. Mødet varer ca 2 timer.
Mødested: I klublokalerne på Saltværksvej 56, 2770 Kastrup.

Såfremt du er forhindret i at deltage, men gerne vil informeres direkte med referat fra mødet, så send en mail til georg.morsing@sas.com.

Vel mødt..
Motionsudvalget / Mikael Schou

Leave a Reply