DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Mallorca 2023 med Bravo Tours

Mallorca 2023 med Bravo Tours

22.april 2023 – 06. maj 2023.

På dette års besøg på cykeløen Mallorca blev man enige om at vende næste års tur om, så man startede den første uge i Palma Nova og anden uge skulle forgå med udgangspunkt i Alcudia.

Vi har i en årrække besøgt Mallorca og de sidste 10 år med mulighed for at holde 2 uger fordelt på de to ovennævnte byer. Første uge altid i Alcudia hvor vi har boet centralt på et af de mange hoteller der ligger tæt på stranden.

Uge 2 har altid været med base i Palma Nova hvorfra man hurtigt kan komme op i de mange bjerge der omkranser byen.

Et sikkert koncept og rigtig mange kan selv finde rundt med den frihed det indebære.

Nu ryster vi posen og tager første uge i Palma Nova og endnu engang på det hotel vi boede på i år: Seramar Comodoro Playa. Flot beliggende hotel med fantastisk udsigt ud over bugten og ind til Palma .Stort set kun godt at sige om hotellet, kaffedrikkere er måske uenige, og et godt udgangspunkt for vores ture.

Anden uge rykker vi så op til Alcudia, og en ganske anden del af Mallorca. Her er der mulighed for at køre relative flade ture ( der er massere af muligheder for bjergkørsel også ) på små snørklede vej omgivet af stendiger til begge sider. Det helt igennem autentiske Mallorca . Her behøver man ikke nødvendigvis at bruge halvetimer, stående op for at komme frem.Småbyer alle steder men mulighed for en forfriskning, spørg bare Gert Brandt.

Vi benytter ligesom i år det flotte hotel Astoria Playa hvor vi i år fik en fantastisk oplevelse med lækker mad og udsøgt service. Ligger midt på hovedfærdselsåren ind og ud af byen og med havet lige over på den anden side af vejen. Til hotellet er der en sidebygning hvor vi har vores cykler holdende i sikre rammer. Mulighed for cykelmekanikker hvis der skulle blive behov.

Info om tur følger snarest.

1 Response

  1. Pingback : Amager Cykle Ring – Referat motionsmøde 26. september 2022 – Amager Cykle Ring

Leave a Reply