DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Ungdom > BØRN & UNDGOM DETLTAGER I TOUR DE FRANCE FEST MED KØBENHAVNS KOMMUNE

BØRN & UNDGOM DETLTAGER I TOUR DE FRANCE FEST MED KØBENHAVNS KOMMUNE

AMAGER CYKLE RING ’S BØRN & UNDGOM DETLTAGER I TOUR DE FRANCE FEST MED KØBENHAVNS KOMMUNE – LEVERING AF GRAND DÉPART TROFÆET PÅ RÅDHUSPLADSEN

Amager Børne- & Ungdoms ryttere

Københavns kommune har inviteret Amager Cykel Ring’s børn og unge, med til at sætte gang i 100 dages gul folkefest i verdens bedste cykel by, København!

Det er allerede nu på onsdag den 23. marts.

LAD OS SAMMEN VISE VOR KLUBFARVER FREM, DETTE ER EN ENESTÅENDE MULIGHED FOR AT GØRE MARKERE OS PÅ KØBENHAVNER KORTET

MØD OP I AMAGER FARVER/TRIKOT – LÅN GERNE EN TRIKOT HVIS DU MANGLER

JO FLERE – JO SJOVERE

Vi håber at se alle børn & unge til denne folkefest, hvor vi skal være med til at levere Grand Départ-trofæet på Rådhuspladsen.

Mød op med cykel og omklæder i Amar tøj eller det du har!

For at gøre logistikken nemmest og øge vort sammenhold, mødes Amager Cykle Ring på H.C. Andersens Boulevard nr. 23 – foran/ved Københavns Brandvæsen kl. 14:40.

Da det for nogle forældre er svært at nå, kan I støde til på Vesterbro Torv kl. 15:00-15:30, så vi kan få alle B&U ryttere med – U11-U17 😊

Vi vil også gerne have vore nye ryttere med, så tag far og/eller mor så du føler dig tryg 😊

Københavns Kommune fortæller videre…..

Vi kører herfra sammen til Vesterbro torv kl. 15:00, hvor Københavns Kommune står klar til at tage imod os Her vil være opstillet beachflag i tour-trøjernes kendte farver: gul, prikket, grøn og hvid. I stiller jer klar ved det grønne beachflag, her vil en fra Københavns Kommune tage imod jer og vise jer, hvor I skal stå og med lidt ekstra pynt til cyklerne.

Frederiksbergs borgmester ankommer ca. 15:40 med Grand Départ-trofæet, hvorefter vi cykler sammen til Rådhuspladsen. Politiet vil holde trafikken tilbage, så vi kan køre frit i højreside af vejbanen. Vær gerne OBS på, at vi cykler stille og roligt, og hjælp os gerne med at tage hensyn til hinanden i følget.

På Rådhuspladsen kører vi igennem en korridor af gule beachflag. Herefter er der cykelparkering, hvor I gerne må sætte jeres cykler.  Vi serverer en juice til børnene eller lidt bobler til de voksne, samt en hyggelig eftermiddagssnack til alle – i teltet ved siden af cykelstativerne.

Vi samles alle ved Tissot-nedtællingsuret, som kort tid efter ankomst tændes ved fælles nedtælling. Og så 100 dages gul folkefest i gang! Vi glæder os meget til at se jer!

Dagens program

  • 15:00: Checkin og udlevering af gul cykeludsmykning På Vesterbro torv
  • 15:40: Trofæet triller – og vi kører mod Rådhuspladsen
  • 16:00: Ankomst til Rådhuspladsen og tænding af Tissot-nedtællingsur
  • 16:30: Tak for i dag

Efter arrangementet samles vi ”midt på Rådhuspladsen”, hvor de unge kan blive afhentet eller køre med trænere eller andre forældre ”hjemad” – dette aftales på dagen mellem forældre og/eller trænere ” = samkørsel” 😊

Pressen vil være til stede. Københavns Kommune vil også tage billeder på dagen. Med deltagelse giver deltagerne i arrangement samtykke til, at Københavns Kommune må bruge materialet.

Vi glæder os til at se så mange som muligt

Med venlig hilsen
Ungdomstrænere i Amager Cykle Ring

Har du spørgsmål til invitationen, er du altid velkommen til at kontakte Kenneth Dideriksen eller Jesper Wagner via Messenger

Leave a Reply