DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Amager Cykle Ring Motion 2020 – Web siten er opdateret

Amager Cykle Ring Motion 2020 – Web siten er opdateret

2020 sæsonen er jo lige ved at gå igang. De seje kører jo allerede – ældresagen (hver onsdag), tirsdags morgen holdet, og hver Søndag fra Bellahøj kl 9:30. Og selvfølgelig kører MTB også nu tirsdag, torsdag og lørdag.

Træningstider 2020

Gå til denne side https://ny.amagercr.dk/motion-traeningstider/ og se hvilke hold/træningstider, der er gældende for 2020. Vi starter på Tonseren 3 marts 2020 kl 16:30.

Nye motionsryttere

Vi har et nyt revideret koncept for nye motionstyttere. Læs om det her: https://ny.amagercr.dk/nye-motionsryttere/ Vi planlægger Introaften for nye ryttere, det bliver formentlig den 25 marts. Annoncering kommer snart.

Kalender med ture og løb

Se den nye liste over alle ture og løb i 2020. https://ny.amagercr.dk/motion-kalender/ Bemærk også at vi har anbefalinger til starttider på nogle af de motionsløb vi kører sammen. Det står nederst på siden. Der kommer også annoncering af disse ture og løb her på web siten.

Motionsmøde

Vi holder først motionmøde den 11 maj, da vi netop har holdt et møde den 6 januar. Her var der stort fremmøde og derfor venter vi til sæsonen er igang.

Motionsudvalget

Leave a Reply