DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > ACR Motion – Kørsel til Kalundborg torsdag den 22. marts 2018

ACR Motion – Kørsel til Kalundborg torsdag den 22. marts 2018

Alle deltagere fra Motion til Kalundborg træningslejr 22/3 – 25/3 2018 bedes vælge hvilket hold de vil køre med. Dette valg er i første omgang kun turen på cykel til Kalundborg torsdag den 22. marts. Hvilket hold du kører med oppe i Kalundborg beslutter vi/du torsdag aften. Og her er der mulighed for at køre med forskellige hold og skifte fra dag til dag.

Du SKAL kontakte en af nedenstående kaptajner og fortælle hvilket hold du vil køre på, og fortælle hvor du møder. Vi vil gerne have denne tilmelding hurtigst muligt og senest mandag den 19. marts.

Send en e-mail til den kaptajn du vil køre med – gør det gerne nu – senest 19. marts

Hold Hold Hastighed (vejledende) Kaptajn E-mail Distance Afgang klubben Andet sted Deltagere
1 Herrer + hurtige damer 30 KM/T Michael Helsgaun mhelsgaun@gmail.com 128 KM 12:00 Angiv hvor du støder til gruppen Ryttere der har vintertrænet udenfor og kørt 100+ KM flere gange. Højt tempo.
2a Damer 24-26 KM/T Grethe Grove grethegrove@outlook.dk 116 KM 11:45 12:00 Rød låge Dame ryttere, som har vintertrænet og er klar til 116 KM i pænt tempo.
2b Herrer 24-26 KM/T Georg Morsing georg.morsing@sas.com 116 KM 11:45 12:00 Rød låge Motion 3 ryttere, som ikke har vintertrænet nok udenfor, men dog klar til at køre 116 KM.
3 Øvrige damer og herrer 20-24 KM/T Flemming Thomsen fpvt2@hotmail.com 116 KM 11:45 12:00 Rød låge Øvrige ryttere.

Du skal:

  • Sørge for at have gode dæk på med indlæg
  • Tag forplejning med – det er en lang tur på op til 5 timer (vi stopper en enkelt gang undervejs på en tank)
  • 2 ekstra slanger med – men du punkterer jo ikke fordi du har gode dæk på med indlæg i. Vi venter ikke på dig hvis du punkterer og ikke har gode dæk på med indlæg.
  • Vær forberedt på alt slags vejr

Tina sender snart information ud om alle øvrige ting vedrørende Kalundborg, som gælder alle deltagere.

Hold kaptajnerne vurderer dit ønske om at køre på deres hold. Såfremt vi vurderer at du har valgt et hold hvor du ikke kan følge tempoet, så vender vi tilbage til dig med et alternativt forslag. Lad være med at overvurdere dig selv. Især ikke på transporten til Kalundborg. Det gælder om at komme derop frisk og klar til tre dages mere cykling. Du kan så altid få mere udfordring på turene fredag og lørdag i Kalundborg.

Hvis du ikke kører med et af holdene til Kalundborg torsdag 22. marts, men selv sørger for transporten, så bedes du skrive dette til Georg.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at være sammen med jer og til at alle får en super god oplevelse.

Hilsen,

Motions Kaptajnerne

 

1 Response

  1. Pingback : Kalundborg 2018 – Praktisk information – Amager Cykle Ring

Leave a Reply