DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Ny hovedsponsor har kastet sin kærlighed på Amager Cykle Ring

Ny hovedsponsor har kastet sin kærlighed på Amager Cykle Ring

Thomas Lind, fra klubbens nye hovedsponsor Mogens Lind VVS og et udvalg af klubbens glade ryttere – foto: Jesper Skovbølle

Amager Cykle Ring er både stolte af og glade for at kunne præsentere Mogens Lind VVS & Naturgasservice som ny hovedsponsor – der er tale om et helt enestående sponsorat, som bunder i et stort engagement og ønske om at støtte klubbens arbejde med især bredden og børn & unge.

Mogens Lind VVS & Naturgasservice brænder for sport, unge talenter og klubber med hjerte og sjæl. Og det er ikke mindst det sidste, som direktør Thomas Lind har fundet i Amager Cykle Ring – et ægte klubliv:

“Det er en klub, som jeg husker klubber fra min barndom. Der er højt til loftet og plads til bredden, og jeg har især gerne villet støtte det arbejde, som klubben gør for at give børn, der måske ikke har råd til en racercykel, mulighed for at komme i gang med sporten,” fortæller Thomas Lind.

Mogens Lind VVS & Naturgasservice har i mange år været engageret i cykelsporten – i særdeleshed på banen i Ballerup, hvor frivillige fra Amager Cykle Ring blandt andet har været inviteret til eksklusive arrangementer på inderkredsen under 6-dagesløbet. Både i år og næste år er Mogens Lind VVS & Naturgasservice også hovedsponsor for mini-6-dagesløbet, hvor en lang række af Amager Cykle Rings unge ryttere har haft store oplevelser – og det er netop både cyklingens fejring af traditioner og fokus på børn og unge i sporten, der har været med til at føre Thomas Lind til Amager Cykle Ring:

“Selvom tiderne har ændret sig, har man ikke glemt rødderne og historien i Amager Cykle Ring – at cyklingen oprindeligt  er en arbejdersport – men det er uden at være gået i stå. Det handler også om værdier – både klublivet og cyklingen kræver  noget, men giver også en masse igen. Det handler om at være dedikeret og at gøre ting ordentligt. Det er sted, hvor selvdisciplin går hånd i hånd med fællesskabet og det gode, sociale liv,” siger Thomas Lind.

Mogens Lind VVS og Naturgasservice har hovedsæde i Smørum, men dækker hele Sjælland, og efter at have stiftet bekendtskab med Amager via cykleklubben og sine løbeture på øen er Thomas Lind på alle måder faldet for både bydelene, naturen og amagerkanerne:

“Der er en fantastisk kombination af åbenhed og sammenhold – det er det bedste fra storbyen og provinsen. Og så er der en stolthed, som jeg godt kan lide. Man er loyal mod og stolt af sit fodboldhold, sine virksomheder og butikker, sin natur – og sin cykleklub. Og det er jeg enormt glad for at være en del af,” fastslår Thomas Lind.

For Amager Cykle Ring er aftalen med Mogens Lind VVS & Naturgasservice en meget stor håndsrækning og anerkendelse af det arbejde, der udføres af de frivillige, og formand Lone Billehøj er både stolt og taknemmelig:

“Det, der gør mig så glad for aftalen, er ikke kun, at hovedsponsoratet sikrer klubbens aktiviteter og giver mulighed for at tiltrække endnu flere begejstrede medlemmer, men at Mogens Lind VVS fuldstændig har samme værdier og interesser som klubben – dét, at målet er sammen at skabe de bedst mulige klubrammer, er altså en helt fantastisk tilgang, og den opbakning, klubben har fået her, er uvurderlig,” siger Lone Billehøj.

Mogens Lind logo

 

I øvrigt

Mogens Lind VVS & Naturgasservice har specialiseret sig i servicering og montering af gas-og fjernvarmeinstallationer, og virksomheden har i dag flere end 10.000 faste servicekunder med tilhørende vagtordning.

Du finder Mogens Lind VVS & Naturgasservice på www.ml-vvs.dk og på Facebook her – så husk at følge dem og give dem et like.

 

#amagercyklering #MLVVS

Thomas Lind , fra klubbens nye hovedsponsor Mogens Lind og Lone Billehøj formand for Amager Cykle Ring – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply