DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Prismen inviterer til: Paris – Roubaix med Brian Vandborg

Prismen inviterer til: Paris – Roubaix med Brian Vandborg

Brian Vandborg X Paris – Robaix X Escoffier menu

Klubben har modtaget denne invitation, fra Prismen i Holmbladsgade. Til sidste event med Matti Brechel (filmen om Rasmus Quaade) var rigtig hyggeligt og der var mange fra klubben.  

Vi glæder os til at invitere jer til en frankofil søndag med det klassiske nordfranske cykelløb Paris-Robaix transmitteret live på storskærm og en menu inspireret af den legendariske franske køkkenchef og forfatter Auguste Escoffier serveret med nordfranske vine. Under maden holder den professionelle cykelrytter og enkelstartsspecialist Brian Vandborg et oplæg og fortæller historier fra cykelsportens verden.

Paris-Roubaix er et klassisk en-dages cykelløb, der hvert forår køres i det nordlige Frankrig mellem byerne Compiègne og Roubaix. Løbet er et af de mest prestigefyldte endagsklassikkere at vinde, og blev første gang kørt i 1896.

Brian Vandborg giver et unikt indblik i cykelsportens verden, og det, der gør Paris-Roubaix til et så specielt et løb,. Lige fra hverdagen under et cykelløb over opbygningen af et hold til, hvordan det er at bo sammen med en anden mand i tre uger i træk.

Brian Vandborg kommer ind på de mange stjerner, han har cyklet med undervejs. Samtidig får man også et lille indblik i de taktiske værktøjer og tricks, der bliver brugt under løbene.

Foredraget er krydret med historier fra livet på landevejen, og samtidig får man også indblik i alle de afsavn, der er forbundet til livet som prof rytter, og alle de krav der stilles til dem.

Efter besøg af Brian Vandborg og frokost viser vi de sidste afgørende timer af Paris-Robaix – bedre kendt som ’en forårsdag i helvede’.

Pris: 250 kr. ink. debat og oplæg med Brian Vandborg samt lækker frokost på restaurant Øens spisested – Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København S

 

Program søndag den 8. april:

Kl. 11.30 Dørene åbner

Kl. 12.00 Frokost, oplæg og debat v. Brian Vandborg

Kl. 13.30 – ca. 17.30 Paris-Roubaix

 

Link til event: https://www.facebook.com/events/386685111803587/ Link

Link til billetkøb: https://billetto.dk/e/brian-vandborg-x-paris-robaix-x-escoffier-menu-billetter-262742

 

Leave a Reply