DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Bliv sponsor for Danmarks bedste cykelklub

Bliv sponsor for Danmarks bedste cykelklub

Vil du være sponsor for en af Danmarks ældste og mest traditionsrige cykelklubber, der lyser op på Amager og over hele det danske cykellandskab?

Amager Cykle Ring er blandt Danmarks største, ældste og mest succesfulde cykelklubber. Klubben har fostret nogle af landets største cykelryttere – ikke mindst den første danske elite  verdensmester i landevejscykling nogensinde, Amalie Dideriksen. I 2014 vandt en ACR- rytter juniorudgaven af Paris-Roubaix, og i 2016 vandt klubben seks af 14 mulige danske mesterskaber ved B&U DM.

Amager Cykle Ring har flere end 400 medlemmer og oplever i disse år overvældende medlemsfremgang. Klubbens hjemmeside er en af de mest besøgte cykelsider i Danmark med ca. 10.000 unikke besøg pr. måned. Ambitionerne er store, og Amager Cykle Ring har både et juniorteam og eliteteams for mænd og kvinder, der kører løb på højeste niveau herhjemme. Ambitionerne står dog ikke i vejen for den særlige klubånd, der er fundamentet i Amager Cykle Ring.

Læs denne folder om muligheder for samarbejde:  Amager Cykle Ring – sponsorpakker 2018-2020

Leave a Reply