DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Beretning fra Brorfelde tur

Beretning fra Brorfelde tur

Brorfelde tur weekenden d. 11. -13. august 2017

Vi har modtaget to beretninger fra turen, en fra Carl og en fra Emma, billeder er fra Johnny S. Hansen mobil.

Af Carl Dalton – U15 drenge

Dag 1:

Var en dejlig dag. De børn som kom tidligt, kørte ud på en ca. 30 kilometers trilletur. I U15 hvor jeg kører var det også planlagt at vi bare skulle trille en tur, men selvfølgelig når man sidder på cyklen og er sammen med sine bedste venner kan man ikke bare trille. Så der blev kørt en del spurter. Alt i alt en dejlig tur. Da vi kom tilbage og havde ordnet vores senge var der nogle dejlige mennesker der havde lavet lækker lasagne til os.
Senere på aftenen havde trænerne planlagt et foredrag på Brorfelde Observatorium. Det handlede om rummet. Vi snakkede en masse om stjerner og hvordan man kom i gang med at kigge på stjerne. Det overraskede mig hvor meget man egentlig kunne se ved bare at bruge sine øjne og så hvis man ville tage det næste skridt manglede man bare en kikkert.
Efter foredraget skulle vi op og se stjernekikkerten. Det var også spændende, bare ærgerligt at vejret ikke var til at se stjerner. Senere skulle vi ind under stjernetæppet. Det var en rund kuppel hvor man kunne være, hvor de havde en projektor der lavede stjernehimmelen og sendte den op i loftet af kuplen. Det var utrolig flot. Man kunne bare ligge sig ned og se alle stjernerne som om man kiggede på den åbne himmel. Så blev der også fortalt historier om stjernebillederne.

Dag 2:

Vi vågnede klar til at smadre os selv i en enkeltstart. Der blev smurt madpakker af de søde forældre til alle – undtagen U15, som desværre var blevet for store til det. Der var omkring 15 kilometer til Holbæk hvor løbet blev holdt. Der blev slået en ACR camp op, hvor folk snakkede, hyggede og gjorde sig klar til deres enkeltstart. Ruten var 10 kilometer. Startede og sluttede på brosten, som også var spændende. Amager klarede sig godt i enkeltstarten. Vi fik en del op på podiet, så det var jo som det skal være. Hjemturen med U15 var tør, men uheldigvis for U11-13 var det begyndt at regne da de skulle hjem. De kom drivvåde tilbage til Brorfelde. Nogle af U11-13’erne havde ikke noget imod regnen, så de kørte ud for at få nogle ekstra kilometer i benene i det dejlige bakkede terræn. Igen på dag 2 var der dejlige forældre, der lavede mad. Vi fiki kylling med ris, som smagte mindst lige så godt som lasagnen. Efter aftensmaden var der bare hygge på værelserne indtil det var sengetid.

Dag 3.

Vi vågnede lidt tidligere søndag, men der skulle jo også pakkes færdigt og ryddes op. Vi trillede fra Brorfelde ca. kl 10, men da vi kom tættere på Ringsted, hvor vi skulle køre DM ruten blev tempoet sat op. Ruten i Ringsted var meget bakket både i starten og i slutningen. Så det er nok der, hvor løbet efter min mening kan gå hen og blive rigtig spændende. Midt i ruten fladede den mere ud. Ruten var 15 kilometer. I U15 nåede vi at køre ruten to gange inden forældrene kom for at hente os. Igen, igen havde de søde forældre der var med på turen, lavet madder til os. Det reddede dagen fordi ihvertfald jeg var ved at være sulten.

Alt i alt var det en rigtig dejlig tur og jeg vil gerne sige tak til alle trænerne der var med. Jeg vil også takke de forældre, der lavede mad til os både morgen, middag og aften.

 

Beretning af Emma Marie Flindt Hansen – U15 pige

Brorfelde Observatorium er et astronomisk observatorium ved Brorfelde syd for Holbæk på Sjælland. Observatoriet er hjemsted for Brorfelde-Schmidt-teleskopet.

Vi skulle mødes fredag eftermiddag ved  Brorfelde observatorium, det er bare et vildt fedt sted, med masser af bakker. Vi skulle køre i 2 grupper. Vi kørte ud på en rute der var 10km lang.

Vi havde en meget lang og stejl bakke spurt. Bagefter kørte vi tilbage og klædte om på vores sovesal, inden vi skulle spise lasagne.

Klokken 21 kom Thomas som var vores guide og fortalte om stjerner inden vi skulle op i Danmarks største stjernekikkert det var sjovt og spændende.
Da der var mange skyer kunne vi ikke se stjerner på himlen, men vi skulle sidde i et telt hvor han lavede en stjernehimmel, det var godt men vi var ret trætte, og der var vildt varmt. Vi kom først i seng kl halv tolv.

Lørdag cyklede vi til Holbæk hvor der var stort cykelløb hele weekenden (Grand Fondo og Postcup) og vi skulle deltage i enkelt start der var også en masse boder så vi fik masser af bolsjer og vingummier , bagefter cyklede vi tilbage og så var der slap af tid indtil vi skulle spise .

Efter maden lavede de voksne en sjov oprydnings leg hvor vi fik forskellige opgaver .

Søndag stod vi tidligt op for vi skulle cykle til Ringsted for at træne på DM ruten, bagefter var der kakao og kage sammen med vores forældre.

Emma

Resultater fra lørdagens enkeltstart kan læses her

Billeder fra turen:

Leave a Reply