DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Tidaholm: Podie i alle ungdomsklasser

Tidaholm: Podie i alle ungdomsklasser

Amager Cykle Ring viste farverne i den forgangne uge i Tidaholm med fine placeringer i alle de klasser vi deltog i.

Ungdomsafdeling var fint repræsenteret i det svenske traditionsrige etapeløb U6-Cycle Tour.

I piger 10-12 år tog Nicoline Hansen en flot tredje plads i det samlede klassement.

I drenge 10-12 år endte Conrad Haugsted efter 5 podieplaceringer på de 6 etaper med en samlet 2. plads. Tristan Hansen blev nummer 18 ud af de 47 ryttere der gennemførte alle 6 etaper.

I piger 13-14 år havde ACR 5 ryttere til start. Laura Auerbach-Lind slutter på en samlet 3 plads foran Nadja Reichel på 4 pladsen. Solbjørk Anderson ender som nr. 9 foran Trille Reichel og Emma Hansen bliver samlet nr. 22 ud af de 26 startende ryttere.

I klassen piger 15-16 år deltog Bjørk Jørgensen og Tusnelda Svanholmer som en del af det danske landshold og Tusnelda endte med en samlet 3 plads og Bjørk som nr. 25, ud af de 51 startende ryttere. Det danske landshold vandt holdkonkurrencen. Løbet blev brugt som generalrøve for den Europæisk Olympisk Ungdomsfestival der foregår i Ungarn i uge 30. Her er Tusnelda blandt de 3 piger som skal repræsentere Danmark.

U6 Cycle Tour er et etapeløb med 6 etaper, hvor der er prolog, criterium, enkelstart og ikke mindst tre etaper med forskellige udfordringer som grusvej, stigninger og hurtige nedkørsler.

Der er deltagere fra mange forskellige lande og i år var der tilmeldt 718 tilmeldte hvoraf 10 kom fra ACR.  Løbet var som vanlig godt arrangeret og organiseret og at klubben var repræsenteret på 4 slutpodier ud af fire mulige gjorde ikke oplevelsen mindre god 🙂