DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater Uge 20 enkeltstart og Øresunds Cup

Resultater Uge 20 enkeltstart og Øresunds Cup

Ugen har været præget af godt vejr og enkeltstarter. Først onsdagens 2. afdeling af årets nye serie, VTS Tømrer-Snedker Time Trial og lørdag 3. afdeling af Øresunds Cup, som også var enkeltstart. Så har der været nye ryttere som vinder, Thor og Zacharias og hos de yngste forsætter Tristan med at triumfere. Conrad ser ud til, at være i form til næste uges Tour de Himmelfart, med sin flotte placeringer i U13. Pigerne er stadig med fremme – så det bliver spændende at følge. Glædeligt er det også at følge alle de ryttere som har kørt på klubbens juniorteam – som nu er kommet videre og begyndt at hente placeringer i de bedste klasser. Ja og så har ugen været præget stor dominans i B-klassen til Team ACR-FBL rytterne samt Lucas (som var en af de bedste på junior-teamet sidste år).

Øresunds Cup  – her er der også en samlet konkurrence med en flot førertrøje, til den som fører konkurrencen – i Dame A beholder Michelle Lauge Quaade trøjen efter weekendens løb., i B-klassen har Lucas Aleksander Nørregaard førertrøjen, i D-klassen ser det ud til at Michael Kahr fører. I U13 pige er nr. 1 Johanne Resen ,2 Mille Bidstrup og 3 Nicolina Hansen alle fra Amager. U15 pige fører Laura Auerbach-Lind foran 2. Solbjørk Anderson og Liva Kornval.  (Hvis nogle har et link til den samlede stilling i øvrige klasser – så send det gerne eller besvar med kommentar).

Jeppe Hanssing – foto: Jesper Skovbølle

Onsdag: VTS Tømrer-Snedker TT afdeling  2 – Her kørte Jeppe Hanssing en flot 2. plads hjem i B-klassen og rykker herefter op i A-klassen.

B-klassen: 2 Jeppe Hanssing, 3 Thor Mørup Prødel 4 Kean Bang-Sørensen – Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater, 9 Lucas Aleksander Ulletved Hjælm Nørregaard – Amager Cykle Ring

Thor Mørup Prødel vinder sit første licensløb – foto: jesper Skovbølle

Lørdag og søndag er der kørt 3. og 4. afdeling af Øresunds Cup, på den anden side af sundet. Lørdag enkeltstart i Ystad og søndag linieløb.

Lørdag enkeltstart, som igen blev en god dag for B-rytterne. Her vandt Thor Mørup Prødel, sin første sejr som licensrytter:

A-klassen: 6. Jeppe Hanssing, 9 Anton Elfarsson Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater

U19: 10. Absalon Billehøj – Team Cycling Elite Copenhagen

U15 – 1. Zacharias Ozairy, 2. Poul Holten Andersen (billede fra indledningsløbet) – foto: Jesper Skovbølle

Søndag 4. afdeling af Øresunds Cup Vinco-loppet:

A-klassen: 9. Anton Elfarsson

Dame A: 5. Michelle Lauge Quaade, Team ACR-FBL Elite

B-klassen: 1. Daniel Stampe, 3. Nicki Hirsvang – begge Team ACR-FBL Elite og 4. Lucas Aleksander Nørregaard, 8. Thor Mørup Prødel – Team ACR-FBL Elite

D-klassen: 2. Michael Kahr, 7. Martin Eriksen

U11 drenge: 2. Tristan Hansen.

U13 drenge. 2. Conrad Haugsted, 5. Jacob Falk Paarup.

U13 pige: Nicolina Hansen

U15 drenge: 1. Zacharias Ozairy, 2. Poul Holten Andersen

U15 pige: 3. Laura Auerbach-Lind , 4. Solbjørk M. Anderson, 6. Liva Kornval

U19: 4. Absalon Billehøj- Team Cycling Elite Copenhagen, 13. Anton Norup Grunnet Hansen

Øvrige resultater:

Lørdag:

Landevejsløb i Struer og dejligt at se, at Magnus Bak Klaris, ColoQuick-Cult blev nr. 2 i A-klassen, Peter Bheki Kring Laursen blev nr. 7 i U13 drenge

Søndag:

Bjørk Jørgensen vandt, som bedste kvinde i Bornfondo bjergløbet i Gudhjem: 123 km i tiden 3 timer 58 minutter. Bjørk er “kun” U17 pige.

Landevejsløb i Skive (Jysk/Fynsk Mesterskab): 1. Andreas Stokbro- Team Riwal , 2. Rasmus Bøgh Wallin Team ColoQuick-Cult. U15 pige 2. Nadja Reichel, 3. Trille Reichel.

Tusnelda Svanholmer har kørt TMP Jugendtour 2017 i Tyskland – etapeløb for U17 piger fredag – søndag (slutresultat kendes ikke).

Skjoldnæsholm løbet

Motionsafdelingen har kørt et af årets “højdepunkter” Skjoldnæsholmløbet på den skønne og kuperede rute, med start og mål i Roskilde. Der var over 30 motionister til start fra klubben og flere af vores kvinder, fik bedste tid i deres respektive aldersklasser.