DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Køge og Roskilde’s løb

Køge og Roskilde’s løb

Jeppe Hanssing vinder B-klassen i Roskilde – foto: Tommy Kjærulff Eriksen

Her den første weekend i maj, har der været kørt løb lørdag i Ejby ved Køge og søndag i Lejre ved Roskilde. Det blev en flot weekend – igen – set fra Amager Cykle Ring side med 10 førstepladser og mange andre flotte placeringer. Vejret viste sig også fra den bedre side med solskin lørdag – Dog var nogle af pigerne/damerne ramt af uheld i Køge  – U13 Mille og U15 pigerne, Nadja, Trille og Solbjørk styrtede, Liva (U13),Tusnelda (U17p) og Michelle (dame A) var ramt af punktering og uden servicevogn, er der ikke meget at gøre. Heldigvis var alle klar igen søndag morgen, hvor det gik bedre.

Begge dage var der deltagelse af verdensmesteren Amalie, i dame A og hun kvitterede ved at vinde begge løb. Dame A kører med herre C-feltet, for at få noget jævnbyrdig konkurrence og udfordring og de bedste dameryttere sidder som regel med i C-feltet. Både Michelle og Amalie tager det også som en god gang træning, således trænede Amalie efter løbet i Køge. Michelle cyklede til løbet i Roskilde og fulgtes med Amalie og nogle af herrerytterne hjem, som lidt ekstra træning.

Michelle skriver på sin Facebook: Når benene, og lidt hovedet, ikke helt var der i dag og løbet blev kørt virkelig hårdt kan jeg kun være tilfreds med at komme ind som nr. 2, kun slået af Verdensmesteren i en spurt (Amalie Dideriksen, du bærer de striber fantastisk! 😍). Jeg håber de gode ben snart vender tilbage så pladsen øverst på podiet kan blive besøgt lidt mere på et tidspunkt, det er trods alt sjovest at stå der 😉 min teammate Rikke var også sej i dag og fik en 5. Plads! Jeg tror snart hun kommer stærkt og sidder med i felterne! Jeg fik dog cyklet både frem og tilbage fra løbet i dag så det endte med jeg kunne skrive 175km i træningsdagbogen. Nu er benene RIGTIG trætte og jeg synes den grillaften jeg nu skulle have med mine forældre er velfortjent!

Jeppe A-rytter

Søndag var der samkørsel i herrernes A og B klasse og Jeppe Hanssing kom alene hjem foran både A og B og vandt B-klassen og sikrede sig point nok til oprykning i A-klassen. Tillykke til Jeppe og tillykke til team ACR-FBL som efterhånden står med et stærkt hold i A-klassen.

Øvrige ryttere

Mattias Skjelmose Jensen, som nu kører for team Børkop, har været med landsholdet i Tjekkiet og køre junior udgaven af Fredsløbet, Mattias vandt bjergkonkurrencen i løbet og blev bedste dansker i løbets samlede klassement, på en 16. plads. Et løb som Magnus Bak Klaris, vandt som juniorrytter.

Nanna Warming som nu kører for det nye Team Rytger som U19 pige – har været i Holland sidste weekend med landsholdet og gennemførte et kort etapeløb. Nanna blev nr. 2 i RCR’s løb søndag i U19.

U19 – 9. Absalon Billehøj, Team Cycling Elite Copenhagen

B-klassen: 5. Thor Mørup Prødel, 6. Kean Bang-Sørensen (begge Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater)

C-klassen: 5. Kahsay Nagasi, 6. Jonathan Sulbæk Skarving.

D-klassen: 4. Jesper Groth Allermand, 6. Jesper Høyer, 11. Finn Achilles, 12. Eske Nielsen

Dame A: 1. Amalie Dideriksen, Boel-Dolmans

De 3 sårede u15 piger og Poul, får sig en snak med verdenmesteren – foto: Tina Dideriksen

Søndag, RCR’s løb i Lejre

Her var der Amagerpiger øverst på podiet i alle dame/pigeklasser, med undtagelse af U11p og U19p.- og Jeppe vandt i B-klassen – flot

Rent Amagerpodie i U13 pige, søndag – foto: Jesper Skovbølle

U11: 4. Jakob Resen

U13 pige: 1. Johanne Resen, 2. Mille Bidstrup Petersen, 3. Nicolina Hansen

U15 pige: 1. Nadja Reichel, 2. Solbjørk Minke Anderson (de to øvrige Amagerpiger i dette felt udgik, med uheld)

Tusnelda Svanholmer vinder U17 pige – foto: Jesper Skovbølle

U17 pige: 1. Tusnelda Svanholmer, (Bjørk Jørgensen på en 5. plads).

U19: 9. Christoffer Slot, 12. Anton Norup Grunnet Hansen (begge Team Cycling Elite Copenhagen) Seks af teamets ryttere udgik, kun 15 af de startende 40 ryttere fuldførte ???

Maria Adamsen vinder Dame B – foto: Jesper Skovbølle

Dame B. 1. Maria Adamsen

Amalie foran Michelle i Dame A – foto: Jesper Skovbølle

Dame A: 1. Amalie Dideriksen, Boel-Dolmans 2. Michelle Lauge Quaade, eam ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater

A-klassen: 4. Anton Elfarsson, Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater (6. Rasmus Bøgh Wallin, ColoQuick – Cult)

B-klassen: 1. Jeppe Hanssing, 4. Daniel Stampe (begge Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater)

D-klassen: 2. Jesper Groth Allermand, 6. Henrik Petersen, 8. Finn Achilles

Jeppe Hanssing vinder B-klassen – foto: Jesper Skovbølle