DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Beretning fra: DM Træningslejr for u11 og u13 ryttere

Beretning fra: DM Træningslejr for u11 og u13 ryttere

Tekst og foto: Johnny S. Hansen

Her i weekenden blev der holdt træningslejr, for de u11/u13 rytter, der skal til Herning og deltage i DM (27. og 28. august). Vi havde valgt at lavet det som et slags etape løb, så børnene kom lidt rundt på Vest-Sjælland.

Vi mødtes i Roskilde fredag eftermiddag, hvor turen herefter gik over Munkholmbroen mod Holbæk. Etapemålet var Helene og Johnnys sommerhus på Tuse-næs, hvor der ventede dejlig gryderet til de trætte og våde ryttere. Overnatning foregik i telte, der var sat op i haven.

Gæt en bakke ?

Gæt en bakke ?

Lørdag cyklede vi mod Nykøbing Sj. Turen gik over nogle af de hårdeste bakker. Dertil fik vi både modvind og massere af regn, så der var trængsel om brændeovnen, da vi nåede frem til Frank og Katjas sommerhus. Som vi skulle overnatte i.

Søndag gik turen til vandrehjemmet i Kalundborg, som vi kender fra vores klub-træningslejr i foråret, hvor der var afhentning af børnene. Det var helt fantastisk at Ulrikka og Jens som driver vandrehjemmet, bød på både kaffe saft og kage.

Tak for det.

I alt nået de unge mennesker at køre over 180 km.

Billede galleri fra turen:

Leave a Reply