DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater søndag den 19. juni

Resultater søndag den 19. juni

Kolding 19. juni 2016

Peter vinder u11 og Tristan på en 5. plads – Kolding 19. juni 2016

Nicolina og Peter vinder U11 i kolding

Efter DM for hold i Nykøbing Sjælland drog nogle af rytterne videre til Jylland, for at køre Koldings løb søndag. Her er en lille beretning fra Steen Hansen:

En suveræn førsteplads til Peter U11 som rev sig løs efter 3 KM. En rute som bød på 11km med ca 130 højdemeter & Peter kom i mål i tiden 23:28 og var 44 sekunder foran nummer 2. En super præstation dagen efter et krævende DM. Tristan kom i mål på en flot 5 plads i tiden 25:34 – Nicolina på førstepladsen i U11P i tiden 26:19. Desværre var der ikke flere piger med i U11P.
I U13 stod den på 22Km og her fik Conrad en meget flot 5 plads i tiden 44:09, bare 2 sek efter nummer 1. Carl kom i mål på en flot 9 plads i tiden 45:06 og Jakob på en flot 17 plads i tiden 45:18.  En super dag med cykelløb af høj klasse.

Nicolina vinder U11 pige i Kolding 19. juni 2016

Jeppe nr. 5 i junior og Mattias nr. 2 i U17

Jeppe Hanssing lavede en fornem præstation i U19 og blev nr. 5, Mattias Skjelmose kom på podiet på en flot 2. plads i U17 Derudover kørte Kasay i D klassen og blev nr. 24 udenfor præmierækken.

Mattias skriver på sin Facebook: I dag, søndag blev der kørt løb i det jyske, mere bestemt Kolding.
Et løb jeg kan se tilbage på med blandede følelser. Jeg følte ikke rigtigt jeg havde benene da jeg stod og det blev desværre ikke bedre på ruten, alligevel for jeg ender jeg i det afgørende udbrud her bliver det til en anden plads efter en tæt spurt med Morten stampe.
Et resultat jeg både er glad men også utilfreds med, det tror jeg er naturligt når man er så tæt på sejren.
En ting jeg har lært, som min træner Søren Lilholt også fortæller mig er, men kan ikke være den bedste hver gang.
Jeg ved formen er der og ved jeg træder de watt jeg skal, i dag var det bare ikke mig der trak det længste strå og sådan er det.

På torsdag venter u19 DM i enkeltstart hvor jeg håner at gøre en god figur.

Stjerneløbet

Søndag blev der også kørt Stjerneløbet i Roskilde for eliten. Løbet blev vundet af Michael Valgren, Tinkoff foran Michael Mørkøv Team Katusha og Stefan Djuhuus på en fornem 7. plads, hvilket er godt, i dette specielle løb, ovenpå lørdagens bronze medalje i holdløb.