DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Så var der løb på Sjælland igen

Så var der løb på Sjælland igen

Klubbens unge deltagere ved Ordrups løb - foto: Steen Hansen

Klubbens unge deltagere ved Ordrups løb – foto: Steen Hansen

Efter en længere pause var der cykelløb på Sjælland igen, for alle klasser (lørdag kørte A-klassen dog Fyn Rundt).

Lørdag den 11. Juni CK Fix:

Træner Christian Berg-Larsen: Så er vi i gang med licens løb på Sjælland igen. Dagens rute i Hedehusene bød på en flad omgang med få sving. Den danske sommer satte sig præg på løbet. Kun svag vind og helt tørre veje gjorde det svært for nogen at lave en afgående forskel. Der var et indlagt grus stykke på omkring 100 meter pr omgang men dette afgjorde ikke løbene i front. Enkelte blev sat fra feltet her men vinderen blev ikke fundet på gruset.
I B klassen havde vi vinder af indledningsløbet Alexander Bojsen samt nyligt oprykkere Thor Mørup med. Det blev til en 9 og 15 plads til de to. I nævnte rækkefølge.
I C klassen blev det til en 11 plads til undertegnede.
I D klassen gik det noget bedre for ACR. Kasper Eggers kørte flot på podiet med en super spurt i finalen. Kæmpe tillykke herfra! Lasse og Kahsay fik også kæmpet sig til point med 7 og 9 plads. Troels fulgte op med en 12 plads. Flot dag af Amager i D klassen hvor samtlige var ude og køre offensivt og animere løbet. Vigtigt at køre løbet fra fronten!
Der var ingen senior damer til start i dag og intetat berette fra U17 og U19
I H40 blev den nykårede H40-Danmarksmester Henrik Frederiksen Nummer 5, han kører for Holte Teamet men er naturligvis forsat ACR medlem.

Børn og ungdom:

U11 her vandt Peter og Magnus blev nr. 6 Og yderligere to Amagerdrenge blandt de 13 fuldførende. Hos U11 pigerne vinder Nicolina igen. U13 drenge, her bliver Conrad nr. 5 og William nr. 9, hos Pigerne er der 4 Amagerpigerne til start og de bliver nr. 1, 3, 4 og 5 (Solbjørk, Liva, Emma og Mille).

U15 her bliver Poul nr. 7 (bedste 1. Års U15) og U16 pige her blev Laura nr. 2. Hos U17 udgik både Mattias, Philip og Felix. Juniorer (u19) Christian Damgaard bliver 14 og hos juniorpigerne bliver Nanna nummer 2 i samme tid, som den svenske vinder.

Nicolina vinder CK Fix løb i u11 - foto: Steen Hansen

Nicolina vinder CK Fix løb i u11 – foto: Steen Hansen

Peter vinder igen u11, denne gang i CK Fix løb - foto: Steen Hansen

Peter vinder igen u11, denne gang i CK Fix løb – foto: Steen Hansen

Søndag den 12. Juni Ordrup CC’s løb ved Veksø:

Christian skriver: Ordrup havde lavet et fantastisk løb i dag. En vildt fed rute og ACR havde mange deltagere til start i alle klasser!
i D klassen kørte ACR drengene sindsygt flot og satte et orange præg på løbet, Kahsay angreb og sad i flere udbrud i dag, Kasper var med ham ude et par af gangene, dejlig offensivt kørt! Troels havde sparet lidt på energien og kørte en vildt flot finale og ender som 3’er. Kasper 9’er og Micky 15’er. Eske og Kahsay kom også ind sammen med feltet dog uden for pointene!
I C + Dame A, deltog Rikke, Amalie og Christian, først og sidstnævnte udgik desværre begge, Amalie vandt Dameklassen og blev samlet nummer 9 i herreløbet. Virkelig flot! Et udbrud bestående af herre ryttere kom afsted på 6 omgang og derefter var det løb afgjort.

Alexander nr. 2 i B-klassen

I B klassen havde ACR både Filip og Bojsen til start. Løbet havde samkørsel med A hvor flere tidligere amager ryttere var med, Tobias, Magnus, Louis og Maxi bare for at nævne et par stykker.
Tobias og Louis markede sig tidligt og var med i morgenhukket på det 150 kilometer. Feltet bagved delte sig i to gruppe hvor Bojsen kom med i den første del mens Filip hang på i den anden del. i Finalen endte Tobias som nummer 4. Bojsen vandt spurten i forfølger gruppen og blev flot nummer 2 i B klassen. Da feltet kom til må forsøgte Filip at køre fra bunden men krampede desværre i spurten efter over 3 timer og 30 min sadlen.

Maria Adamsen, debuterede i Dame B - foto: Jesper Skovbølle

Maria Adamsen, debuterede i Dame B – foto: Jesper Skovbølle

I dag har vi haft et debut i dameklassen, Maria Adamsen blev flot nr. 3 i sit første cykelløb, i Dame B.

U16 pigerne i Ordrups løb, vinder Nadja foran Trille.

i U11 vandt Peter igen hos drengene og Nicolina hos pigerne. i U13 drenge fik Kornelius point på en 11. Plads og hos pigerne vandt Solbjørk foran Liva. I U15 drenge var der ingen point til klubben, men hos U16 pigerne sejrede Nadja foran Trille. Hos U17 rytterne klarede Mattias en 10. Plads og i U19 blev fik teamet en 6. Plads til Kristian Siig og Jeppe Hanssing blev 8.

Amalie vinder Ordrup's løb i Dame A - foto: Tina Dideriksen

Amalie vinder Ordrup’s løb i Dame A – foto: Tina Dideriksen

Amalie skriver: I dag kørte jeg Ordrup CC’s  sammen med Herre C-klassen. Mine ben var ikke godei dag, så jeg ikke var så aktive i udbrudsforsøg, som jeg plejer til at være, når jeg kører løb i Danmark. Et udbrud kørte væk, og jeg blev 2’er i feltets spurt og sluttede som nummer 9 blandt mændene og nr. 1 hos damerne.

I morgen aften, rejser jeg til England for at køre Aviva Tour of Britain  som starter tirsdag med en 138,5 km lang etape.

God tur til Amalie og flot kørt af de orange fra Amager i denne weekend.

Næste weekend byder på DM i holdløb (lørdag) i Nykøbing Sjælland og et gadeløb for C,D, H40-H60 og damer, samme sted. Søndag er der Stjerneløbet i Roskilde.

Tak for input fra Christian og tilsendte billeder fra forældrene.

ps: Stefan Djurhus blev nr. I GP Horsens som er et UCI løb, med international deltagelse, flot.