DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > En weekend i det jyske og U23 DM

En weekend i det jyske og U23 DM

Denne weekend har der ikke været licens cykelløb på denne side af Lillebælt. Weekenden har været præget af U23 DM og veteran DM som blev kørt i Haderslev fredag og lørdag og søndag var der løb i Sønderborg.

Rasmus Bøgh Wallin - Klubmester 2015 i enkeltstart - foto: Jesper Skovbølle

Rasmus Bøgh Wallin – Klubmester 2015 i enkeltstart – foto: Jesper Skovbølle

Fredag, DM enkeltstart U23 og veteran i Haderslev:

U23 – Her er den store positive overraskelse at Rasmus Bøgh Wallin vandt bronze, guld gik til U23 verdensmesteren Mads Würtz. Tobias Mørch Kongstad kom også i præmierækken på en 14. plads og Magnus Bak Klaris klarede en 17. plads, Thor Mørup Prødel kørte sig ind som nr. 35, men kunne med den tid, blive nr. 5 i B-klassen, hvor han kører til dagligt.

Rasmus skriver: I dag overraskede jeg mig selv, og sikkert også de fleste andre, da jeg blev 3’er til U23 DM i TT! Den havde jeg sgu ikke set komme! Jeg startede dagen med en målsætning om top 10 hvis alt spillede, så en 3. plads var over al forventning! Nu gælder det DM i linjeløb i morgen!

Lørdag,  DM i linieløb U23 og veteran i Haderslev

U23 DM – Her var det så Andreas Stokbro der klemte sig ind på en bronze plads også denne dag guld til Mads Würtz. Rasmus Bøgh Wallin klarede sig igen fint og blev nr. 10, (Maximillian, Magnus Bak Klaris, Christian Ingeman Lindquist og Tobias Mørch, fuldførte alle på sekundære placeringer)

H45 DM – Henrik “Frederik” Frederiksen vandt flot DM i H45 klassen (Henrik har licens i Holte).

i øvrige klasser i Haderslevs løb (som ikke er DM)

U11 drenge flot nr. 2 Magnus Ritz Fredriksen, Amager

U19 flot 3. plads til Jeppe Hanssing, Amager og præmie som nr. 15 Christian Damgaard fra juniorteamet CEC.

Søndag – åbent løb i Sønderborg

Her blev det til  Amagerpræmier:

U19 – blev Jeppe Hanssing nr. 12 og Christian Damgaard nr. 13

U17 . Her klarede Mattias Skjelmose Jensen sig ind på en 8 plads

Mattias skriver på Facebook om weekendens løb:

En weekend med blandet følelser i det jyske.
Lørdag var det Haderslev terræn der bød op til dans og med en rute det passede mig perfekt var forventningerne høje, men med et var det hele røget til jorden. I opløbsvinget, som var et skarpt højre sving op af en brosten belagt stigning, når jeg lige at komme rundt før jeg brager lige ind i en anden der står helt stille på tværs af vejen, kunne godt have fortsat, men min ring røg af fælgen, så efter en hurtig diskussion med nogle erfarende udgik jeg.
Søndag var det Sønderborg der bød på cykelløb, et kedeligt løb hvor det virkede som om at der ikke var mange der ville køre cykelløb. Det eneste positive var nok jeg blev to’er i feltets spurt, kun slået af den nok hurtigste mand i Danmark Oliver Wulff. Så en 8. Plads var hvad jeg kunne hive med hjem til Sjælland.

Næste weekend er der løb søndag Post Cup for A.klassen på Bornholm; men derudover ikke licensløb i Sjællands distriktet.