DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > 10 Sjællandsmesterskab til Amager Cykle Ring, denne weekend

10 Sjællandsmesterskab til Amager Cykle Ring, denne weekend

Peter og Nicolina dobbelte Sjællandsmestre i U11 piger og drenge

Podiet og 4. Plads til Amagerpigerne i SM linieløb

Lørdag og søndag har der været kørt om Sjællandsmesterskaberne i landevejsløb på Lolland, henholdvis i Nakskov lørdag i tidskørsel og søndag i Kettinge i samletstart (linieløb). Set med klubbens øjne har det været en stor succes med 5 mesterskaber lørdag og 5 mesterskaber om søndagen.

Det kan bemærkes at i U11 lykkedes det for Peter og Nicolina at vinde begge mesterskaber, det samme gjorde Solbjørk i U13 Pige. Flot af Mattias i U17 at vinde sin første enkeltstart lørdag og blive mester og søndag at vinde bronze. Dame A her vandt Amalie Dideriksen og Rikke Bak Dalgaard, som kørte sin første samletstart som Dame A kom ind på 3. pladsen (Dame A samkører med Herre C-klassen), da Amalie og nr. 2 ikke har licens for klubber under Sjællandsdistriktet gik mesterskabstitlen og guldmedaljen derfor til Rikke Bak Dalgaard, og så er hun endda jyde 🙂 . Læs Rikke’s egen beretning på: https://www.facebook.com/dreamrunblog/

Rikke Bak Dalgaard Sjællandsmester 2016 i Dame A.

Bemærk også at tvillinger Nadja og Trine fint fordelte titlerne mellem sig i U16 piger, hvor Trille blev mester lørdag og Nadja mester søndag. At i U13 pigeklassen, igen i år,lige så godt kunne være Amager’s klubmesterskaber, da samtlige deltagende og på podiet begge dage, var amagerpiger.

Bemærk også at Kahsay Negasi vores ven fra Eritrea, fik point i D-klassen, som 8. bedste på Sjælland.

• Dame A – 1 Amalie Dideriksen – 3 Guld og Sjællandsmester Rikke Bak Dalgaard

I Herre A-klassen var der “Amagernavne” på stribe i top-10:  nr. 5 Tobias Mørch Kongstad – Riwal Platform Cycling Team, 6 Michael Jæger – Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling, 7 Rasmus Bøgh Wallin – Team Soigneur – Copenhagen Pro Cycling, 8 Andreas Stokbro Nielsen – Riwal Platform Cycling Team . I H40 fik Henrik Frederiksen SM Bronze.

Amalie Dideriksen vinder Dame A Kettinge på Lolland

Amalie Dideriksen vinder Dame A Kettinge på Lolland og Rikke nr. 3

Nadja vinder Sjællandmesterskabet i linieløb foran sin søster Trille

Lørdag- Sjællands Mesterskaberne i enkeltstart – Nordic Sugar løbet i Nakskov – Amager Cykle Ring vinder 5 mesterskaber og i alt 10 medaljer. .

• U19 Drenge – Bronze Kritian Siig Hessel Team CEC, 5. Jeppe Hanssing
  • Dame A – 4. Amalie Dideriksen, 10. Rikke Bak Dalgaard (første løb i A-klassen)
  • Herre A – 6. Rasmus Bøgh Wallin Team Soigneur

Bemærk også Amalie’s indstilling, selvom hun de foregående dage, har været til hård trænings samling med banelandsholdet, så stiller hun alligevel op i SM i enkeltstart, vel vidende, hun ikke havde en chance for at vinde. Men hun gør det for at udvikle sig og blive bedre.

SM i enkeltstart vinder Mattias Skjelmose Jensen U19

Flot af Mattias i U17 som udtaler følgende på FB: Starter weekend stærkt, med min første sejr nogensinde på en enkeltstart og den femte sejr i år. En lille bonus var at jeg også blev Sjællandsmester. Min udvikling de sidste to måneder har været enorm, det vil jeg gerne takke min træner Søren Lilholt for.