DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Pinsecuppen, Peter og damerne redder ACR æren

Pinsecuppen, Peter og damerne redder ACR æren

Amagers damer ved Pinsecuppen 2016 - fra venstre Josephine, Michelle, Amalie, Nanna, Kristin Edda, Rikke B., og Katrine - foto: Tina Dideriksen

“Amagers” damer ved Pinsecuppen 2016 – fra venstre Josephine, Michelle, Amalie, Nanna, Kristin Edda, Rikke B., og Katrine – foto: Tina Dideriksen

Peter og Damerne redder ACR-æren i Jylland Pinsecuppen (Marcello Bergamo cuppen) var en hård omgang for alle, men Amagers damer gjorde sig bemærket i alle tre løb og i U11 vandt Peter alle 3 løb i U11.

Pinsecuppen  kørtes som selvstændigt pointgivende DCU-løb, mens de 3 løb tilsammen udgør Marcello Bergamo Cup 2016. Samtidig er det for damernes vedkommende første afdeling af Lindberg Sports Cup – årets gennemgående cup for damerne.

Damecuppen:

Årets første konkurrence hvor alle damerne var samlet i et felt både Dame A, Dame B og junior Damerne. Pinse lørdag:

I Herning blev der kørt hårdt fra starten og selvom BMS prøvede at styre løbets gang, kom Michelle, Rikke og Amalie med frontgruppen på 15-20 damer hjem og scorede alle tre point som nr. 8, 13 og 5.

Pinsedag: Til Silkeborgs løb blev der igen kørt hårdt fra start og feltet blev hurtigt splittet i den lede sidevind. Michelle og Amalie var de eneste dame Amagerryttere, der fik point denne dag med en 6. og 3. plads. Efter at have jagtet frontgruppen hele dagen, kom Rikke i mål som nr. 17 og Josephine som nr. 21.

2. pinsedag: Da det blev tid til Hammels løb var trætheden at føle og feltet blev hurtigt splittet til atomer. Både pga. en god vind, men også den berømte Pøt Mølle bakke tog en del med sig i faldet. Igen hev Michelle og Amalie sikre point hjem til kontoen, mens Amalie gjorde det med en 2. plads på dagens etape og Michelle en 9. plads. Rikke kom lige akkurat uden for præmierækken med en 16. plads. En 2. plads til Amalie blev også Pinsecuppens endelige resultat, mens Michelle ender på en samlet 8. plads. Rikke tager 12. pladsen i Pinsecuppen og alle 24 point i Dame B (altså nu 7 sejre i træk i Dame B), så hun kan nok ikke se sig uden om en plads i Dame A til næste licensløb. De tre juniordamer, Kathrine, Nanna og islandske Kristin Edda kørte også rigtig flot.

Tina Dideriksen tilføjer: Dejlig tur og dejligt humør hos alle og tørvejr 🙂

Marcello Bergamo Pinsecup, samlet resultat - foto: Tina Dideriksen

Marcello Bergamo Pinsecup, samlet resultat – foto: Tina Dideriksen

Herrerne:

Hos herrerne er der ikke meget at berette om. Steen Mørch lavede heldigvis (endnu) et comeback i H40 og kører rigtig flot. To flotte top15 placeringer blev det til. Rigtig godt arbejde at ramme det afgørende udbrud i Herning i virkelig sindsyg sidevind.

Filip punkterede fra udbruddet (sikkert point) i Silkeborg, så det blev til 0 point til drengene i B-klassen. Thor og Anton var begge tæt på point, men sidstnævnte blev desværre kørt ind efter et langt 6-mandsudbrud i Herning. Løbet i Hammel gav heller ikke point.

I C-klassen udgik Berg desværre både i Silkeborg og Hammel med punkteringer, mens det blev til enkelt pind da udstyret ellers gad spille.

I D-klassen stod Troels for offensiv og stærk kørsel som altid. En enkelt pind blev det til i Herning. Udover det bør det nævnes, at Kahsay kørte rigtig flot og blev lagt mærke til af flere med sit altid positive væsen.

Juniordrengene blev ramt af styrt og skader og kun Kristian Hessel var synlig i finalerne flere dage. Rigtig flot kørsel af ham. Resten af drengene havde nogle hårde dage i nogle virkelig stærkte U19 felter. Matthias i U17 viste flot trøjen frem og blev nævnt flere gange af “radio tour” som en af de klart stærkeste i feltet under Hammel løbet. Han rammer også det afgørende huk i Hammel, desværre overspurtet i finalen af tre andre gutter, og ender på den sure 4. plads.

Alligevel et stort tillykke herfra.

Tak til Rikke Bak Dalgaard og Christian Berg-Larsen for input

De unge:

Peter vandt alle 3 løb i U11

U11 drenge – Peter vandt 3 etapesejre (ud af 4 mulige) i Tour de Himmelfart i sidste weekend og her i Pinsecuppen gjorde han rent bord ved at vinde alle 3 løb.

U16 Piger – Tusnelda startede med en 3. plads og Nadja 5. – Herefter blev Tusnelda 2 om søndagen og igen 2 mandag, med Nadja på 5. pladsen – Sammenlagt i Pinsecuppen bliver Tusnelda derfor nr. 2 (bedste dansker) og Nadja samlet 4 og Trille samlet nr. 6.

U13 drenge Conrad ender på en samlet 7. plads efter at blive nr. 5, nr. 13. og nr. 3, Alfred får præmie som nr. 10 lørdag. Samlet bliver Conrad nr. 7 og Alfred nr. 15

Marcello Bergamo Pinsecup, samlet resultat for damerne, 1. Pernille Mathiesen, 2. Amalie Dideriksen, 3. Chrsistian Siggaard og Norske Susanne Andersen i Ungdomstrøjen. - foto: Tina Dideriksen

Marcello Bergamo Pinsecup, samlet resultat for damerne, 1. Pernille Mathiesen, 2. Amalie Dideriksen, 3. Chrsistian Siggaard og Norske Susanne Andersen i Ungdomstrøjen. – foto: Tina Dideriksen

Marcello Bergamo Pinsecup, sidste etape i Hammel, 1. Rikke Lønne, 2. Amalie Dideriksen, 3. Pernille Mathiesen. - foto: Tina Dideriksen

Marcello Bergamo Pinsecup, sidste etape i Hammel, 1. Rikke Lønne, 2. Amalie Dideriksen, 3. Pernille Mathiesen. – foto: Tina Dideriksen