DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > En afgørende weekend

Lidt blandet nyt, mest set med Amager øjne:

DCU Kongres

Danmarks Cykel Union holder ordinær kongres i weekenden. Der skal vælges ny formand, da Niels Sørensen har valgt at trække sig. Derudover er Tina Dideriksen kandidat til formandsposten for DCU’s Dameudvalg og vores formandinde Lone Billehøj trækker sig fra DCU’s bestyrelse; men forsætter i repræsentantskabet.

Læs mere om indkaldelse, kandidater og kongresbog her: http://ny.cyklingdanmark.dk/om-dcu/organisation/referater.html

Lidt om formandsvalget kan læses her: http://www.feltet.dk/nyheder/formandskandidat_fokus_paa_oekonomisk_redning/

 

Amalie kører World Cup i Hong Kong

Vinterens tredje og finalen i World Cup køres fra fredag til søndag i Hong Kong. Amalie Dideriksen er endnu en gang i ilden i damerens omnium, for at kvalificere sig til VM og OL. Det er de 8 bedste nationer fra europa der kvalificerer sig til OL og pt. ligger Danmark/Amalie nr. 8 – så det er vigtigt hun ikke taber terræn.

Amalie skal i konkurrence lørdag og søndag – du kan læse programmet her: http://www.trackworldcup.hk/saturday-january-16

Vi håber der kommer lidt live dækning her: http://www.uci.ch/track/news/article/live-uci-track-cycling-world-cup-hong-kong/

Resultater kan læses her: http://www.tissottiming.com/Sport?sport=CT

Optakten fra Cykling Danmark om banelandsholdet i Hong Kong: http://ny.cyklingdanmark.dk/

PS: 4.000 meter holdet indledte fredag morgen med, at køre i næstbedste tid i kvalifikationen,

 

Team samling for juniorteamet

Copenhagen Elite Cycling som er navnet på klubbens juniorsatsning (sammen med Lyngby CC) er samlet denne weekend i klubhuset på Amager. Der skal trænes, testes og lyttes til foredrag, for at forberede teamet, til den kommende sæson.

 

Magnus og Rasmus med U23 landsholdet på Lanzarote

Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin er i denne uge med U23 landsholdet på trænings-lejr på Lanzarote. Dette under ledelse af den nye U23 landstræner Anders Lund.

http://sport.tv2.dk/2016-01-11-lunds-foerste-tur-med-kliken-u23-holdet-fortsaetter-i-verdenseliten

 

Er du selv til at være aktiv på MTB

Så er der MTB tur til Hareskoven lørdag med “Drop off” træning og søndag er der Slush Cup i Rude Skov. Øvrige afdelinger har selvfølgelig fællestræning som sædvanligt.

Læs mere om ACR-MTB her på Facebook: https://www.facebook.com/groups/865130693529935/?fref=ts

 

 

Leave a Reply