DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Michelle Dansk Mester i omnium

Michelle Dansk Mester i omnium

Ved torsdagens DM stævne i Ballerup Super Arena vandt Michelle DM i omnium. Dette er Michelle’s 3 DM titel på kort tid og 5 DM medalje. Michelle startede med 2. pladser i Scratch og 500m, derefter vandt hun udskilningsløbet og havde næstbedste tid i flyvende omgang. I finalen (pointøbet) var der på intet tidspunkt tvivl om udfaldet og Michelle vandt sikkert foran Emma Norsgaard (Rytger) og Amalie Winther Olsen. Michelle skriver: Dansk mester i Omnium 2015!! Jeg er overdrevet glad 🙂 Kampen mod toppen fortsætter og nu med endnu større moral og selvtillid! Godt kørt af alle kvinder i aften.

Rikke Bak Dalgaard havde til trods for, hun lige er startet som banerytter, meget frisk tilmeldt sig DM. Rikke prøvede flere gange at stikke fra de andre og ændre udfaldet i både scratch og pointløb (hun var på et tidspunkt, tæt på at hente en omgang). Med lidt mere erfaring og rutine, kan hun sagtens blande sig i medalje-kampen fremover. Rikke selv skriver: I går kørte jeg mit første Omnium, som tilfældigvis også var DM. Vi kørte 30 omgange scratch, 500 meter stående start, udskilningsløb, sprintomgang med flyvende start og 50 omgange pointløb. Temmelig hårdt, men også en sjov oplevelse og når nu jeg ikke selv var god nok til at vinde, så var det en fornøjelse at se min klubkammerat køre sejren i hus

Landets bedste internationale kort i omnium Amalie Dideriksen var forhindret i deltagelse, da hun p.t. er i Spanien på træningssamling med sit landevejsteam Boel Dolmans.

I herrernes DM deltog Rasmus Bøgh Wallin og gjorde en rigtig flot figur. Rasmus endte på en flot 7. plads og DM blev vundet af Casper Folsach.