DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Flyttesalg – Julesalg- Black Friday og masser af foredrag

Flyttesalg – Julesalg- Black Friday og masser af foredrag

Vores tøjleverandør og sponsor for vores juniorteam – Spaghetti Cycling – har i dag spændende tilbud og der er også tilbud om interessante foredrag – se her:

Spændende lagersalg og foredrag

Nu er vi så småt  på plads i Holte og vi vil derfor inviterer jer indenfor for at se de nye flotte lokaler og det gør vi med et kæmpe julesalg fra d. 11 til 19 december,
Vi har også åbnet for vores nye foredrags sæson og glæder os til at give dig inspiration.

Julemarked / Lagersalg

Fra fredag d. 11 december holder vi flyttesalg/julemarked og du kan finde fantastiske priser på cykler, tøj, sko, hjelme og meget meget mere.
Her vil der igen være mulighed for at købe julegaven til din helt egen cykeltosse eller hvad med at få sikret dig cyklen til næste sæson.

Vi har julemarked i dagene:
Fredag  11. december 08 til 20.00
Lørdag  12. december 08 til 16.00

Søndag 13. december 08 til 16.00

Torsdag 17. december 08 til 20.00
Fredag  18. december 08 til 20.00
Lørdag  19  december 08 til 16.00

 

Vi serverer Gløgg og æbleskiver samt en god cykelsnak

Spændende foredrag

Vi har oplevet en fuldstændig overvældende interesse for vores foredrag som blev revet væk så vi har nu sat nogle nye datoer i kalenderen. Vi glæder os meget til at se dig.
Vi starter med to meget spændende foredrag, omkring træning og skadesforebyggelse.

Mandag 18. januar kl. 18.00 til 20.30   – Skadesforebyggelse / Cykling

Vi afholder et spændende foredrag om hvordan du kan skadesforebygge og dermed få en skadesfri sæson på cyklen så vel inde som ude.

Vi fortæller om siddestilling, cykelstørrelser, de tre kontaktpunkter og styrketræning
og core. Vi vil give dig en række råd, øvelser og informationer der kan hjælpe dig utroligt meget. Du vil lære om vigtigheden af at holde din core muskulatur stærk, hvordan cyklens indstillinger indvirker på din cykeloplevelse, hvordan du let kan træne nogle enkelte øvelser for at blive en bedre cyklist og meget mere.

Dette foredrag er utroligt vigtigt for at din cykeloplevelse bliver bedre / optimal så skynd dig at tilmelde dig vi har kun plads til 25 personer. Der vil være lidt mad og drikke til de fremmødte.

Tilmelding er nødvendig på dette link

 
Torsdag 14. januar kl. 18.00 til 20.30 – DET ER NU !!! 

 

Nu har du chancen for at gøre en forskel til foråret.
Vi gennemgår opbygning af træningsprogrammer – periodisering over året. Puls og watt træning hvordan kan jeg bruge det indendørs og hvad så når jeg skal ud igen hvad gør jeg så?

Hvad med hjemmetræner ? Hvad med Spinning ?

Hvordan skal jeg træne ? – Hvordan skal jeg spise ?

Vi henvender os til den nysgerrige begynder og den seriøse motionscyklist og giver gode råd til opstart og til konkurrence.

Dette foredrag er for alle der ønsker at 2016 sæsonen bliver deres bedste hidtil eller for dem der står for at skulle i gang.
Så skynd dig at tilmelde dig vi har kun plads til 25 personer. Der vil være lidt mad og drikke til de fremmødte.

 

Læs hele nyhedsbrevet og find adressen her —> Spaghetti Cycling  

Leave a Reply