DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Conrad er landets bedste

Conrad er landets bedste

Conrad vinder Sjællandsmesterskabet 2015 i U11 - foto: Jesper Skovbølle

Conrad vinder Sjællandsmesterskabet 2015 i U11 – foto: Jesper Skovbølle

Conrad Haugsted topper statistikken

Ifølge DCU Sjællandsdistrikt poinstatistik, så er Conrad Haugsted, Amager Cykle Ring landets mest vindende cykelrytter (på tværs af alle klasser, køn og aldersinddelinger) – Conrad topper listen med hele 173 indkørt point og de er vel og mærke indkørt til og med DM sidst i august, hvorefter Conrad rykkede op i U13. Conrad er 10 år gammel og har vundet de mange point som U11 drengerytter. Det var Conrads mål fra starten af sæsonen at toppe denne statistik og vinde etapleløbet Tour de Himmelfart, hvilket begge lykkedes. Et yderligere mål var at vinde DM på landevej, hvor det blev til bronze.

Ovennævnte point gælder kun landevejsløb; men Conrad er også aktiv på banen, hvor han er Dansk Mester I holdløb (hvilket han forøvrigt også er på landevejen).

Øvrige Amagerryttere på listen:

Nummer 6 på listen er Nadja Reichel med 126 point, Nr. 13 er Tusnelda Svanholmer med 108 point og nr. 24. er Amalie Dideriksen med 90 point (til trods for at Amalie har kørt mange løb i udlandet).

statistik

Listen kan læses her: http://tilmeld.dcu-sj.dk/pointoversigt.php  Du kan se Conrads bedrifter ved at klikke på navnet og du kan sortere statistik-listen ved at klikke på overskriften (virker dog lidt trægt og er afhængigt af browser).

conrad_SM2015_2

Conrad Haugsted – Sjællandsmester 2015 U11 – foto: Jesper Skovbølle

 

 

 

Leave a Reply