DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Resultater fra DM i Landevejsløb, guld Amalie

Resultater fra DM i Landevejsløb, guld Amalie

Artiklen opdateres henover weekenden.

DM i Landevejsløb 2015 – afholdes af CK Djurs og Syddjurs kommune – der er start og mål i Rønde.

Podiet ved damernes enkeltstart, med Amalie på bonze pladsen - foto: T. Dideriksen

Podiet ved damernes enkeltstart, med Amalie på bonze pladsen – foto: T. Dideriksen

Torsdag den 25. juni – Enkeltstart

Bronze til Amalie Dideriksen

Det er ikke nogen hemmelighed, at enkeltstart ikke er Amalie’s favorit disciplin – men på trods af dette, lykkedes det Amalie, at vinde bronze. Amalie var på forhånd ikke mellem de nævnte favoritter, så det er en positiv overraskelse.

Top-3 i enkeltstart for dame elite

1 Rikke Lønne 40.22

2 Camilla Møllebro 40.29

3 Amalie Dideriksen 41.03

Herre Junior enkeltstart

Der var 112 ryttere stillede til start på den 26,4 kilometer lange rute i Rønde, så Christian’s 23. plads er ganske fin og ca. i den bedste femtedel.

1 Anthon Charmig – Team Kel-berg Roskilde Junior 00.35,15.26
2 Mathias Norsgaard Jørgensen – Team Kel-berg Roskilde Junior 00.35,19.18
3 Niklas Larsen – Team Kel-berg Roskilde Junior 00.35,43.90

23 Christian Ingeman Lindquist – Team Cycling Elite Copenhagen 00.37,32.01

46 Thor Mørup Prødel – Team Cycling Elite Copenhagen 00.38,41.97

68 Lucas Aleksander Ulletved Hjælm Nørregaard – Team Cycling Elite Copenhagen 00.39,46.42

Amalie genvinder DM – flot

Amalie Dideriksen (gen)vinder DM i individuelt landevejsløb 2015. Det blev et meget taktisk løb, hvor det stort set var Amalie og Michelle mod de fem ryttere fra Team BMS Birn. Amalie var stærk og kørte klogt – fik rigtig god hjælp af Michelle Lauge Quaade.  Tillykke 🙂

DM i linieløb for juniorer

Christian Ingemann Lindquist var med i det afgørende udbrud – men igen blev det en triumf for team Kel-berg Roskilde, som besatte guld og sølv pladserne. Søren Bidstrup kører et flot løb og ender som nr. 13, Christian som nr. 19.

1. Rasmus Lund, team Kel-berg Roskilde 02.55,24

2. Anton Charming, team Kel-berg Roskilde

3. Julius Johansen, CC Hillerød

13 Søren Bidstrup – Team Cycling Elite Copenhagen 02.55,42.

19 Christian Ingeman Lindquist – Team Cycling Elite Copenhagen s.t.

40 Phillip Christian Vejre – Team Cycling Elite Copenhagen

83 Lucas Aleksander Ulletved Hjælm Nørregaard – Team Cycling Elite Copenhagen 03.07,41

90 Christian Damgaard – Team Cycling Elite Copenhagen 03.13,07

DM i linieløb for Herre Elite

Ganske flot kørt af Rasmus Bøgh Wallin, som lige er rykket op i A-Klassen, at blive så flot placeret i et felt med alle de danske proffer og halv proffer.

Norske Mesterskaber i linieløb:

Blev kørt fredag ved Gjøvik – Anita Yvonne Stenberg blev nr. 5 . Anita kæmpede alene mod 7 ryttere fra Team Hitec Product og efter spurten og målfoto om 4. pladsen, blev Anita placeret som nr. 5 (de 4 foran var alle fra team Hitec Products).

1) THORSEN Thea Team Hitec Products,  2) BJØRNSRUD Miriam Team Hitec Procucts,  3) GUNVALDSEN Janicke Team Hitec Products, 4) Emilie Moberg (HitecProducts)

5) STENBERG, Anita Yvonne Stenberg IK Hero / Team Milawo

Kvalifikation på banen

Både Amalie og Anita deltager fra den 29. juni i banestævnet på den åbne bane i Fiorenzuola, lidt syd for Milano. Begge for at kvalificere sig til vinterens World Cup på banen. Efter Italien går det mod Polen, til tilsvarende kvalifikationsstævne.