DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Fotografen og Kronprinsen

Fotografen og Kronprinsen

Fotografen og Kronprinsen – kunne være titlen på en Italiensk film

Her handler det dog om vores fotograf og medlem i klubben gennem 50 år Dan Reinhardt, som i weekenden fyldte 70 år. Det var egentligt Dan’s bror Keld der startede med at køre i klubben; men Dan blev hurtigt involveret i klubarbejdet og har siddet i bestyrelsen og flittigt fotograferet for klubben.

Hvordan kommer kronprinsen så ind i billedet? Jo sidste weekend, nærmere fredag den 12. juni, var Dan Reinhardt i Sverige for at køre sit 30. Vätteren rundt og i anledning af, at det var den 50. udgave af løbet, var vores friske kronprins Frederik ligeledes med som deltager i løbet. Som fotograf havde Dan selvfølgelig kameraet med og fangede dette billede af Kronprins Frederik i spidsen af feltet.

Kronprins Frederik i Vätteren Rundt, forrest med røde handsker - foto: Dan Reinhardt

Kronprins Frederik i Vätteren Rundt, forrest med røde handsker – foto: Dan Reinhardt

Kronprinsen startede fredag kl. 19:32 og klarede de 300 km rundt om søen på 9 timer og 22 minutter og var frisk nok lørdag eftermiddag kl. 16:30 til at deltage i prins Carl Philip’s bryllup med Sofia Hellqvist i Stockholm. Der var 23.000 deltagere i jubilæums udgaven af Vätteren Rundt.

Dan Reinhardt har som motionist og løber fuldført 84 Marathon løb (sidste gang i 2004). Nu kniber det for bentøjet, med at løbe, men det går stadig fint med at cykle.

Dan Reinhardt fik 50 års nålen ved rytterfesten - foto: Jesper Skovbølle

Dan Reinhardt fik 50 års nålen ved rytterfesten – foto: Jesper Skovbølle

Dan holdt reception for familie og venner i klubhuset søndag, heriblandt mange fra cykelsporten -Stort tillykke til Dan Reinhardt med 70 års dagen. .

 

Leave a Reply