DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Amalie foran store opgaver

Amalie foran store opgaver

Kvinde1

Efter sin flotte sejr i Ordrup’s løb i søndags, hvor Amalie Dideriksen slog alle herre C-rytterne og dermed også vandt Dame A klassens løb – venter der interessante udfordringer for Amalie.

Aviva Women’s Tour 17. – 21. juni

Onsdag den 17. juli starter Amalie i England for at deltage i Aviva Women’s Tour, der i sin korte levetid har udviklet sig til et stort event, og et særdeles stærkt besat etapeløb. Det kører over fem etaper i det sydvestlige hjørne af England, alle som linieløb og slutter på søndag den 21. juni.

Holdets taktik kendes ikke endnu, men mon ikke gerne Lizzie Armitstead gerne vil gøre en god figur på hjemmebane. På nuværende tidspunkt har Boel-Dolmans holdet allerede 13 sejre på listen, i denne sæson.

I Aviva Womes Tour, deltager foruden Amalie hele 12 nationale mestre  – og ligeledes den regerende verdensmester samt legendariske Dame Sarah Storey (12 guldmedaljer, både i cykling og svømning, som paraolympisk deltager) Det er i mine øjne et vildt stærkt felt. Mange har ligesom Amalie valgt at prioritere dette løb frem for legene i Baku.

Holdpræsentation tirsdag aften

I aften tirsdag skal holdene præsenteres, og Boels kommer på scenen som sidste hold. Mon ikke det er fordi de har Armitstead  på holdet

Onsdag starter første etape i Suffolk.

Stillingen i Aviva Women’s Tour: (opdateret 18.06.2105 kl. 11:00)

Første etape: http://www.procyclingstats.com/race.php?id=151440 Amalie’s holdkaptajn Lizzie Armitstead  vandt etapen; men styrtede efter målstregen. Ifølge eget udsagn, mistede Armitstead herredømmet over sin cykel efter at have passerede målstregen (kørte med begge arme over hovedet) og ramte den sædvanlige gruppe fotografer/hjælpere, som stod halvt ude på vejen efter målstregen. Armitstead slap nådigt fra uheldet og pådrog sig ingen brud. Dog har hun valgt at trække sig fra løbet i den gule førertrøje, for at blive klar til nationale mesterskaber. Amalie sad med hovedfeltet hjem  og blev nr. 69.

Et stramt program

For Amalie er løbet en god forberedelse frem mod sommerens kvalifikationsløb (omnium) på banen. I løbet de næste 6 uger ser programmet nogenlunde sådanne ud. Kvalifikationsløbene er jo vigtige for Amalie, da hun gerne skulle til VM og yderligere tjene point til en plads til Danmark til omnium Ol i 2016

Etapeløb, England (onsdag den 17. – søndag den 21. juni)