DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Tøjsituationen

Der har hersket en del forvirring/rygter efter leverance af det nye tøj fra Castelli (leveret af danske Empire Cycling).


Farvefejl på damernes Aero kortærmet
Damernes Aero (motion) kortærmet trikot i første leverance – her er der konstateret forskel på farven mellem ærmekant og krave – en fejl som Castelli/Empire Cycling har erkendt. Der er sendt mail fra Empire Cycling, til de damer som har reklameret direkte til Empire Cycling. Ved reklamation, send mail til support@empirecycling.dk (De har desværre ikke kundeservice pr. telefon).

Farveforskelle i øvrigt
Det er med vilje og af hensyn til synlighed i trafikken, at der er forskel på den orange farve på kortærmet trikot (og vest) kontra langærmet trikot og jakker. Det langærmet er designet med en mere “selvlysende” orange farve af hensyn til sikkerhed/synlighed ved træning.
Derudover tager de forskellige stoffer og overflader (blanke/matte) en anelse forskelligt mod indfarvningen og ser derfor ikke helt ens ud. F.eks mellem vindvest og kortærmet trikot. Bemærk cykelholdet Quick Step Vinyl, som også får leveret fra Castelli, at deres vest kontra trikot har samme udfordring.
Når de “knækkede” hvide kanter på vores trikot, ses mod henholdsvis orange og blå, så kan de syne forskellige.

Der vindes cykelløb i det nye tøj – her Rikke Bak Dalgaard i dame A – foto: Jesper Skovbølle

Størrelser til den lille side
Det er “Italienske” størrelser, som det meste cykeltøj fra Italien – altså til den lille side. Størrelser fremgår af størrelsesguiden hos Castelli/Empire – der er ikke konstateret uoverensstemmelser mellem det leverede klubtøj og de generelle størrelser. Det er tæt på samme størrelser som f.eks Campione og Extreme. Hvis du passer dagligdags tøj i f.eks størrelse XL, så skal du måske op i XXL eller XXXL.

Vi havde i vinters 5 aftener med tøjprøvning, hvor størrelser og kvaliteter kunne prøves – de første godt nok udendørs i kulden.

Hvornår kan der bestilles igen
Der er gennemført en bestilling med deadline 8. maj 2022 og næste bestillingsvindue bliver i slut august, start september. Der er generelt 8 ugers produktionstid på det bestilte.

Vores licens-ryttere er generelt meget tilfredse med det nye tøj – det er en gruppe som kører mange kilometer i tøjet og de møder op i det, til træning og selvfølgelig til løb.
Tøjet vi får fra Castelli, er samme kvalitet som leveres til flere professionelle cykelhold (f.eks Quick Step Vinyl, danske Team Restaurant Suri – Carl Ras), samt klubbens U19 Team Bach Advokater og en del danske klubber.

Tilskud/refusion af tøjkøb (for visse ryttere og trænere)
Licensryttere, klubbens trænere og motions vejkaptajner får refunderet noget af tøjkøbet i henhold til følgende regler: https://ny.amagercr.dk/tilskudsregler/ send dokumentation (faktura fra Empire Cycling), samt dit regnr. og kontonummer til kasserer: Henrik Schafranek – e-mail: kasserer(snablea)amagercr.dk – og hav lidt tålmodighed med behandlingen af mailen.

Husk vi er en forening af frivillige, som prøver at gøre vores bedste.

Leave a Reply