DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Stor ”julegave” til Amager Cykle Ring

Stor ”julegave” til Amager Cykle Ring

Det er med glæde at jeg kan informere om at Amager CR har modtaget en bevilling på 200.000 kr. fra VILLUM-FONDEN.

I flere år har B&U-trænerteamet talt om de mange muligheder Amager byder på, til en sjovere udendørs vintertræning, hvis vi kan køre på Cross/MTB-cykler på grusstierne på Fælleden, Kongelunden mm. Samtidig har vi dog også været enige om, ikke at ville pålægge forældrene den byrde, at skulle købe endnu en cykel (MTB/Cross) for at kunne deltage i vintertræningen.

I sommers opstod der en mulighed for at søge støtte hos VILLUM-FONDEN og vi søgte derfor penge til et projekt vi kalder ”vintercykling”. Den klart største post i vores ansøgning var penge til at indkøbe Cross/MTB lånecykler. Det er med stor glæde at vi nu kan melde ud at vi har fået hele det ansøgte beløb og at vi kan komme i gang med at realisere vores plan om at lave et sjovere og mere afvekslende vintertræningstilbud.

Albert ved klubbens Cross-løb – foto: Jesper Skovbølle

Samtidigt kan det forhåbentligt også gøre det lettere for klubben at fastholde og tiltrække børn og unge hen over vinteren, der er den periode hvor det er sværest at holde motivationen. I en indledende fase er jeg primus motor på projektet, så skriv eller ring endelig til mig, hvis I har erfaringer fra Cross/MTB og gode ideer til hvad vi kan gøre eller hvis I ønsker at være med til at udvikle dette nye tilbud til vores børn og unge.

Der kommer mere information om projektet, når vi er kommet rigtigt i gang.  

Venlig hilsen

Klaus Falk, på vegne af B&U trænerteamet.

——-

VILLUM-FONDEN er en almennyttig fond, der støtter teknisk og naturvidenskabelig forskning samt miljømæssige, sociale og kulturelle formål i ind- og udland. I 2018 uddelte VILLUM-FONDEN 625 millioner kr.

VILLUM-FONDEN er stiftet i 1971 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR-Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i mennesker hverdag. VILLUM-FONDEN er hovedaktionær i VKR-gruppen.   

Absalon ved klubbens Cross-løb – foto: Jesper Skovbølle

Leave a Reply