DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Mikkel skifter til Continental cykling!

Mikkel skifter til Continental cykling!

Fra Team Integra Advokater:

Det er med stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at vores spurtstærke eliterytter, Mikkel Øritsland, pr. 1 januar 2020 skifter til det stærke Continental hold BHS Almeborg Bornholm.

Mikkel ved sommerens DM i Esbjerg – foto: Jesper Skovbølle

Jesper Thiesen, manager for Team Integra Advokater – Giant, glæder sig meget over skiftet for Mikkel:

Vi er et ungt talenthold med hovedfokus på at give eliterytterne dels optimale konkurrencerammer dels understøtte, at de kan komme videre i deres cykelkarriere i udlandet eller på kommercielle hold. Tidligere på året bekendtgjorde vi Lucas Nørregaards skifte til Italiensk cykling og skiftet for Mikkel er helt i vores ånd, og jeg er rigtig glad og stolt på Mikkel vegne og håber, at det kan være vejen frem for ham og jeg ved hans mange watt kommer Bornholm rigtig meget til gode” udtaler Jesper Thiesen.

Der er for tiden ikke mindre en håndfuld ryttere der kan matche Mikkels watt tal i en spurt Mikkel startede sæsonen virkelig flot med en spurt sejr på Mallorca allerede i starten af marts på Mallorca. Desværre fik Mikkel et svært styrt i løb med brækket skulder til følge der prægede en del af foråret. Der dog podiepladser på kontoen i efteråret. Mikkels sprint styrke kommer fra hans karriere som hurtigløber på skøjter hvor sprinter og tunge vægt blev og fortsat trænet intenst.  

Min drøm er at køre om sejren med de helt store og derfor tager jeg springet fuldt med BHS Alemborg Bornholm som er et stærkt og sammentømret Continental hold og jeg glæder mig utroligt meget til den nye fremtid med flere udenlandske løb i”, fortæller Mikkel.

Team Integra Advokater-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer og kvinder.

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com

Leave a Reply