DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Vis hensyn, der skal være plads til alle

Vis hensyn, der skal være plads til alle

Denne artikel er på baggrund af en konstruktiv henvendelse til klubben fra en løber på Fælleden.

Når du færdes på Vestamager, Amager Fælled, Strandparken, skovene og lignende steder, hvor vi cyklister deler vejen med gående, løbende, andre cyklister, familier på tur og ryttere til hest.

Så vis hensyn – brug klokken, lad være at køre i for store grupper og kør kun race, hvor det ikke er til gene og fare for andre og dig selv.

Vi skal passe på os selv, vi skal passe på hinanden og vi skal passe på alle de andre vi møder. Det er derfor vigtigt altid at være i fuld kontrol og vise hensyn når vi møder andre.

Så hvad enten du kører på racer, mtb eller almindelig cykel – Så vis hensyn, der skal være plads til alle på de rekreative område.

Brug ringklokken eller gør diskret opmærksom på du kommer, lad være at køre for tæt på og hils gerne venligt på dine medmennesker – også selvom de måske fylder lidt, det gør vi indimellem også selv.

For de gående eller løbende, er der gode råd her, fra Rådet for Sikker Trafik: https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/til-fods/hvor-skal-du-gaa

Leave a Reply