DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Nyt pige-team vinder holdkonkurrencen

Nyt pige-team vinder holdkonkurrencen

Öresund Young Ladies vinder holdkonkurrence i Sverige i debut som hold
Amager Cykle Rings og Staffanstorps CK’s fælles damejunior-projekt kom fra start på den bedst tænkelige måde, i deres første løb, da teamet vandt holdkonkurrencen i det internationale etapeløb U6 Cycle Tour i Tidaholm i Sverige.

Holdet, som bestod af fire Amager-ryttere og tre Staffanstorp-ryttere, måtte ellers nøjes med en tredjeplads efter løbets korte prolog og første rigtige etape, men herefter gik det fremad etape for etape.

Det vindende hold – foto: Piet Kobusch Simonsen

På løbets fjerde etape – et hektisk gadeløb med højt tempo – fik Öresund Young Ladies dog for alvor ændret stillingen. De nærmeste konkurrenter – norske North Cycling og svenske Svealand Cycling Team – blev kørt bagud efter en flot taktisk indsats fra pigerne, og på løbets to sidste etaper formåede holdet at forsvare stillingen og sikre den samlede sejr i holdkonkurrencen.

Undervejs blev det også til hele tre etape-podieplaceringer med to tredjepladser til Solbjørk Minke Anderson og en tredjeplads til Nadja Reichel, og i det individuelle klassement endte Laura Auberbach-Lind samlet, på en flot 5.-plads.

Det var på alle måder den start på det nye team-samarbejde, Amager Cykle Ring og Staffanstorp CK kunne have ønsket sig. Næste opgave for pigerne bliver endnu større, når de kører etapeløbet Jeugdtour Assen i Holland i slutningen af juli og starten af august.

Pokalen løftes højt – mobilfoto: M. Anderson