DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Alle medlemmer > Jeppe skifter til Continental hold

Jeppe skifter til Continental hold

Jeppe Hanssing vinder KCK Herlevs Jubilæumsløb – foto:  Jesper Skovbølle

“Det er med stolthed og glæde, at vi kan annoncere, at vores stærke eliterytter, Jeppe Hassing, pr. 1 januar 2019 skifter til det stærke Continental hold BHS Almeborg Bornholm. Jeppe kører sæsonen færdig for Team Integra Advokater – Giant.”

Jesper Thiesen, manager for Team Integra Advokater – Giant, glæder sig meget over skiftet for Jeppe:

Vi er et ungt talenthold med hovedfokus på at give eliterytterne dels optimale konkurrencerammer dels understøtte, at de kan komme videre i deres cykelkarriere i udlandet eller på kommercielle hold. Skiftet for Jeppe er helt i vores ånd, og jeg er rigtig glad og stolt på Jeppes vegne og håber, at det kan være vejen frem for ham mod en professionel kontrakt” udtaler Jesper Thiesen.

Jeppe har kørt rigtig stærkt og konsistent i år med sejre, en del podiepladser og blev nr. 12 til DM i juni. Jeppe har dermed vist sig som en af Danmarks store talenter som 2-år senior og den DCU rytter der har kørt flest point ind i 2019 til dato.

Min drøm er at blive professionel cykelrytter, og derfor tager jeg springet fuldt med BHS Alemborg Bornholm som er et stærkt og sammentømret Continental hold og jeg glæder mig utroligt meget til den nyd fremtid med flere udenlandske løb i”, fortæller Jeppe.

Team Integra Advokater-Giant er dannet af de to licenscykelklubber, Frederiksberg Bane- og Landevejsklub (FBL) og Amager CR, som en elitesatsning med fokus på at være et talent- og udviklingshold for unge herrer og kvinder.

Kontakt Teammanager Jesper Thiesen for at høre mere om teamet på 25566056 eller jt@conwx.com

Jeppe ved DM i Nysted 2018 – foto: Jesper Skovbølle

 

Leave a Reply