DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Åbent cykelværksted for Dame Motion 18/11-2016

Åbent cykelværksted for Dame Motion 18/11-2016

Onsdag den 18. november afholdte vi åbent dame cykelværksted. Ca 20 piger/damer i alle aldre var mødt op til en hyggelig teknik aften med kaffe, kage og slangeskift.

Vi har haft tilgang af en hel del nye dame ryttere i 2015. Primært til motion. Men et par stykker har jo været så hurtige at de med det samme hoppede over i licens gruppen, Rikke og Maria. Velkommen til alle jer nye piger. Men ikke alle har været lige gode til at skifte slange, så for at fjerne punkteringsfrygten blandt pigerne så afholdte vi en cykel værksted aften.

Nikolas

Nikolas fra Amager Cykelservice , som er sponsor i Amager Cykle ring, stillede op og gennemgik dækvalg, skift af slange, gearjustering og meget mere. En del af pigerne kommer allerede hos Nikolas som faste kunder, når de skal have fixet noget på cyklen, og det kan vi kun anbefale at andre også gør det. Tak til Nikolas.

Efter 1 times teori så var det til til træning. Nej, ikke cykel træning, men slangeskift træning. Og pigerne hjalp hinanden i små grupper. Meget typisk for dame motion gruppen, man hjælper hinanden. Gro og Gitte ser til, mens Trine skal til at blive mester i slangeskift, og det blev hun. Et godt fif der kom undervejs er at have nogle tynde hansker med i sin cykeltaske, så man ikke bliver snavnet. Og nej, de behøver ikke at matche med den bluse man har på, som Gitte, der her bare har helt styr på farverne. Godt ser det jo ud.

Slageskift1

Og også kommende ACR dame motion piger var tilstede. Her ser vi Maja og Lisa, måske to kommende ACR dame motion medlemmer, med træning i slangeskift. Og Maja, hun kunne bare det der med slangeskift. På med dækket uden brug af dækjern. Dækjern, som jo skal være af plastik!

slangeskift2

Tak til Dan Reinhardt for billederne. Dejligt at du mødte op og tog gode billeder. Og brug så Amager Cykelservice i Holmbladsgade, super professional service og støt vores sponsor.

Georg Morsing

Leave a Reply