DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > 2016 træningslejr for licensryttere

2016 træningslejr for licensryttere

(Billede fra turen i 2015 - hvilket var lige inden det nye tøj ankom).

Holdet fra turen i 2015 (hvilket var lige inden det nye tøj ankom).

2016 træningslejr for licensryttere M/K, fra U17 og ældre, 26. februar – 5. marts 2016

Traditionen tro afholdes den næste træningslejr i Nerja, Spanien. Nerja ligger omkring 50 km fra Malaga i et fantastisk varieret cykelterræn fra gode opkørsler til den flade kystvej, hvor der altid er garanti for en god skiltespurt.

Træningen opdeles i niveau

For at sikre alle den bedste træning, kan rytterne vælge mellem flere hold, der har hver sit niveau og træningsprogram. Alle hold vil blive anført af en kaptajn, som har godt kendskab til området.

Det forventes, at deltagerne har niveau til at deltage i den ”normale” licenstræning. U17 ryttere bedes koordinere tilmeldingen med træner Torsten Bak.

Vi bor i lejligheder

Som altid skal vi bo i Las Rosas (http://www.lasrosasdecapistrano.es/) hvor vi har booket lejligheder til hhv. 4 og 6 personer. Lejlighederne er udstyret med køkken, så der er op til en selv, om der skal laves mad hjemme eller spises på en af Nerja’s mange restauranter.

Pris for lejlighed samt transport mellem Nerja og lufthavnen i Malaga ligger på omkring 1.000 kroner per person.

Køb selv flybillet

Vi flyver til Malaga med udrejse med Norwegian fredag den 26. februar kl 11.15 og retur fra Malaga den 5. marts kl 20.15. Du booker selv afgangen som pt. ligger på omkring 1.500 t/retur – dertil kommer transport af cykel.

Tilmelding

Giv mig besked såfremt det har interesse, enten via mail steenmorch(snabel-a)gmail.com eller på ACR Licens på Facebook. Du får senere en besked omkring betaling af lejligheden.

Har du spørgsmål, kontakt da gerne STEEN MØRCH på ovenstående mail.

Leave a Reply