DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Dame løb i Nyborg 3. maj – en god dag

Dame løb i Nyborg 3. maj – en god dag

Søndag den 3. maj mødte 10 dame/pige ryttere allerede kl 7:00 i klubhuset, hvorfra vi drog afsted til Nyborg i 2 personbiler og ACR varevognen med alle cyklerne. Tina og Georg var med til at sørge for alt det praktiske.  Michelle deltog i Dame A klassen, Josephine i Dame B klassen mens Gro, Sarah, Anne, Eva, Rikke, Tanya og Stepanka deltog i en speciel oprettet Dame Motion gruppe, som kørte sammen med Dame B. Natascha var med på turen, men kunne desværre ikke køre på dagen, da hun havde en skulderskade. 7 piger skulle altså for første gang køre sammen med dame licens ryttere.

En tur med 10 piger og cykler på vej mod Nyborg er jo hyggelig. Snakken gik, alle var spændt på hvad der ventede forude. Her kort før starten kl 10:19 er der smil over hele linjen.

Nyborg 3. maj starten flereNyborg 3 maj starten

Ruten skulle vise sig at være meget vanskelig. 850 højdemeter på 75 km kombineret med kraftig sidevind medførte at alle felter på dagen blev sprængt til små grupper af 2-10 ryttere. Dette gjaldt også for Dame B + Motion feltet. ACR pigerne blev hurtig spredt ud over hele gruppen på 35 startende piger. Josephine blev en flot nummer 2 i løbet. Vores helt nye motionsrytter Rikke Bak Dalgaard blev en flot nummer 12 blandt alle ryttere kun 4 minutter efter vinderen. Dermed blev hun nummer 3 i Dame Motion gruppe. Rikke har nu allerede tegnet Dame B licens. Så hurtigt kan det gå, motionist i den første uge, licensrytter i den næste.

Dame B 2. plads til Josephine - foto: Dideriksen

Dame B 2. plads til Josephine – foto: Dideriksen

Dame Motion 3. plads til Amager - foto: Dideriksen

Dame Motion 3. plads til Amager – foto: Dideriksen

Ud over Rikke og Josephine leverede alle de øvrige ACR piger en kæmpe indsats. Alle kæmpede i vinden og bakkerne, og der var orange ud over hele gruppen af piger. Så glade så Sarah og Gro ud minutter efter de er kommet i mål.

Nyborg 3 maj Sarah og Gro

Læs mere om løbet her.

Løbet var hårdt. Mange ryttere som ikke kunne følge med feltet stod af cyklen. Men ikke ACR pigerne, de fortsatte uanset hvor de var placeret  i feltet, og flere af dem kørte sidste halvdel af løbet solo. Stærke piger.

Er du dame/pige motionist og tænker – det er måske noget for mig – så er du velkommen. Den 13/6 (Hedehusene) og 15/8 (Amager) er der igen DCU løb, hvor Dame motionister kan deltage sammen med Dame B licensryttere.

Tak til alle pigerne for godt humør, viljestyrke og masser af gå på mod. Selvom alle kan være med til et sådant løb, så er det kun seje piger der gør det.