DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Godt introduktionsmøde for nye motions ryttere den 25/2-2016

Godt introduktionsmøde for nye motions ryttere den 25/2-2016

25 nye personer var interesseret i at høre om at køre i Amager Cykle Ring Motion. Af dem mødte 21 frem på dagen. Her var der også 3 nuværende ryttere (Irene, Allan og Bente) tilstede sammen med de 4 Kaptajner Flemming, Erling, Theis og Georg. Vi var altså en pæn forsamling i klubhuset, som for tredie dag i træk summede af aktivitet.

Vi fortalte selvfølgelig om de oplagte ting som holdinddeling, træningstid- og steder, løb og ture. Herudover havde Theis udarbejdet et lille mini-kursus på 1 times tid i køreformer, sikkerhed, tegngivning m.v. Det var glimrende med animerede illustrationer og meget lærerigt også for de ryttere i forsamlingen der allerede kender til køreformerne. Her et par billeder fra mødet. Disse var amimerede så det var meget let at forstå.

Køreformer

Tak til Theis for dette minikursus.

En del af deltagerene på mødet vil med det samme komme til træning i den kommende uge, og et par stykker meldte sig til sommercup med det samme. Tak til jer der deltog. Vi vil helt sikkert gøre dette igen. Det er en meget bedre måde at komme i gang på end at skulle modtage alle disse informationer på cyklen.

God træning,

Motionsudvalget

 

Leave a Reply