DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Ungdom > Afsked med en engageret træner

Afsked med en engageret træner

Anne-Lise træner i Amager Cykle Ring fra 2010 til 2015

Anne-Lise træner i Amager Cykle Ring
fra 2010 til 2015

Anne-Lise Nyvang stoppede sin træner karriere i Amager Cykle Ring denne december weekend. Anne-Lise har været træner for klubbens yngste ryttere siden sommeren 2010. Foruden træner hvervet har hun også varetaget en koordinerende rolle omkring indmeldelse og velkommen til alle nye ryttere. En vigtig og central opgave, der har bidraget til den store succes Amager Cykle Ring har i B&U afdelingen. Heldigvis har Anne-Lise sikret sig, at mange dygtige trænere er parat til at tage over.

Lørdags træningen blev afsluttet med en lille afskeds samling i klubhuset, hvor Anne Lise fik taget ”afsked” med alle sine nuværende og også tidligere ryttere. Det rørte og overraskede Anne Lise, at så mange ryttere var dukket op med mange dejlige gaver.

Anne-Lise vil altid blive husket som den omsorgsfulde træner, der både tog højde for eliten og bredden. Og selvom der af og til kom kommentarer som: ”10% frafald det er sgu’ ok”, så var det kærligt ment.

Tak for indsatsen Anne-Lise

– og du er altid velkommen på motionsholdet – så kan du også få lært at ligge på hjul 😉

Leave a Reply