DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Ungdom > Touren på P3 med Amager Cykle Ring

Touren på P3 med Amager Cykle Ring

I onsdagens “Touren på P3”, som sendes her under Tour De France, hver eftermiddag på P3,  var der en rullende reporter Pernille fra Danmarks Radio, med ude og træne med klubbens unge talenter. Rytterne blev interviewet undervejs og der var direkte indslag fra træningsturen.

Da det er sommerferie var fremmødet lidt begrænset; men Trine, Trille, Nana og Poul – som alle skal til DM i næste måned deltog med Per Almerström som træner.

image

Rytterene:

Poul – 13 år – frisk i slaget og er netop udtaget til etapeløbet Kids Tour i Berlin af DCU-Sjælland -skal altså være en del af et distriktshold. Har være i Amager Cykle Ring i 3 år og er en dygtig sprinter.

Nanna – 15 år  – har kørt i Amager Cykle Ring i et år og er her over sommeren blevet en dygtigt og hurtig cykel rytter og skal til sit første DM i august.

Tvillingerne Nadja og Trille – som er 12 år – de startede sidste år og kører allerede meget stærkt og skal ligeledes deltage i deres første DM i år. Herudover skal de også være med i et etapeløb i Jylland “Randers Bike Week” om en uges tid.

 

image

 

Dagens udsendelse, kan genhøres her: http://www.dr.dk/radio/ondemand/p3/touren-pa-p3-75#!/

Leave a Reply