DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Sommercup 2021 – ACR vinder flere afdelinger

Sommercup 2021 – ACR vinder flere afdelinger

Onsdag den 8 september kørtes sidste afdeling i Sommercup 2021, som er en løbsserie for motionister og licensryttere i 29 cykelklubber i hovedstadsområdet.

Ryttere fra Amager Cykel Ring vandt 2 ud af 7 afdelinger. Der er yderst til højre på billedet ovenfor Claes Nilsson, som vandt med et point i gruppe 2A. Og ved siden af Claes vinder af gruppe 4: Hans Haller Baggesen. Tilykke til Hans og Claes.

Vinder af gruppe 1 blev Henrik Frederiksen, som stiller op for Holte CK, men Henrik er et kendt ansigt i ACR og stadig medlem af Amager Cykel Ring. Jesper Allermand vandt sidste afdeling i gruppe 1,og det medførte at Jesper blev samlet nummer 3 i Sommercup gruppe 1. Stærkt kørt af Jesper.

Gruppe i sidste afdeling. Inden Jesper Allemand går i udbrud med et par FBL ryttere og vinder sidste afdeling og dermed den samlede 3. plads. Henrik Frederiksen i midten i forsvar af førertrøjen.

Ovenfor Claus Nilsson i forsvar af førertrøjen, som lige nettop lykkedes med 1 point til den samlede sejr. Claes har fået god støtte i nogle af afdelingerne af andre ACR ryttere, til at beskytte ham og køre lead out. Perfekt team work, så Claes kan afslutte med den fantastiske spurt han besiddder.

Ovenfor Hans Haller Baggesen i gruppe 4 – en suveræn vinder. Hans har ført gruppe 4 fra start til slut. Flot Hans.

Tilmelding til Sommercup 2022 sker i februar/marts 2022.

Tak til alle der har støttet Sommercup som ryttere eller hjælpere i 2021.