DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > Træning for Amager Cykle Ring Motion – fra den 19 Maj 2020

Træning for Amager Cykle Ring Motion – fra den 19 Maj 2020

Vi starter nu igen træningen i motion afdelingen i Amager Cykle Ring. Og det sker under de regler og anvisninger som beskrevet her om klubtræning i ACR. Alle der møder til træning skal gøres sig bekendt med reglerne og overholde dem.

Vi ændrer forskellige ting omkring mødested for at overholde ovenstående regler. Disse ændringer gælder indtil videre og ændringer annonceres her på ACR website og på facebook.

Motionholdet “ældresagen”: Trænings-ture annonceres på facebook, og der er tilmelding på forhånd på facebook forud for hver tur. Første tur køres formentlig allerede i denne uge.

Dameholdet: Tilmelding på facebook, hvor der oprettes en begivenhed før hver træning. Man skal tilmelde sig der forud for hver træning. Der dannes hold før hver træning, og mødested varierer afhængig af hvilket hold man er på.

Motion 1-2-3: Mødested flyttes så alle træninger er fra Mosesvinget lige hvor motorvejen starter ved Hareskovvej. Det er knapt 1 KM fra normalt mødested på Bellahøj. Her møder alle ryttere direkte på deres hold 1, 2 eller 3. Se placering på kortet nedenfor. Hermed at vi på forhånd delt i tre grupper, og dermed max 10 personer i hver gruppe. Der er 100 meters afstand imellem hvert mødested. Træningstid er tirsdag og torsdag kl 17:30 og søndag kl 9:30.

Mødested for Motion 1-2-3

Start-ture: Der arrangeres start-ture for nye ryttere. Annoncering sker på ACR web-site og facebook, og der er tilmelding forud for deltagelse. Der er max 8 ryttere med på hver tur.

Til sidst vil vi gøre opmærksom på at det er ALLES ansvar at overholde reglerne og ikke kun kaptajn og trænere.

Motionsudvalget

Leave a Reply