DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Ungdom > GIVE CYKELKLUB INVITERER TIL PIGECAMP 21-23. FEBRUAR 2020

GIVE CYKELKLUB INVITERER TIL PIGECAMP 21-23. FEBRUAR 2020

PIGE/KVINDEUDVALGET OG GIVE CYKELKLUB INVITERER TIL PIGECAMP FOR ALLE U11-U23 LANDEVEJS- BMX- MTB- OG CROSS-PIGER
21-23. FEBRUAR 2020


Kære cykeltossede piger sæt et stort kryds i kalenderen.

Pige-kvindeudvalget gentager i samarbejde med Give Cykel Klub succesen og inviterer til PigeCamp på Give skole. Vi står klar med et team af veloplagte trænere, som vil tage jer med på tur nær byen –uanset om I træner i skoven eller på landevejen. BMX-pigerne skal have enten en racer eller MTB med, da vi ikke har mulighed for at træne på en bane denne weekend. Vi skal have et par træningspas i februars uforudseelige vejr så tag masser af varmt cykeltøj med.

Programmet for weekenden er som sædvanligt fuld af træning og hygge – men I kan godt begynde at glæde jer, det bliver både sjovt og hyggeligt og traditionen tro vil der være masser af tid til at snakke med alle de veninder, der bor alt for langt væk. Vi har lånt skole. Vi er klar til at tage imod jer fredag den 21. februar kl. 19.00, hvor der er kaffe til jer forældre også (Aftensmad fredag aften skal I have spist hjemmefra)

Inden vi takker helt af efter weekenden, vil vi gerne byde jeres forældre på en kop kaffe kl. 14.00 mens I får sagt farvel for denne gang til hinanden.

Læs indbydelsen og om tilmelding her:

PigeCamp2020_indbydelse

Leave a Reply