DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Licens > Skadesforebyggende træning for cykelryttere

Skadesforebyggende træning for cykelryttere

Hvad og hvornår
Kom ned i klubben mandag den 4. november 2019 kl. 19.00 og hør fysioterapeut Kasper Konradsen fortælle om skadesforebyggende træning for cykelryttere. 

Hvem
Kasper Konradsen har de seneste 7 sæsoner været tilknyttet Danmarks Cykle Union, som soigneur og fysioterapeut og har derfor et godt og bredt indblik i cyklingens verden og de skader som forkert træning kan medføre.

I foredraget kommer Kasper ind på de mest almindelige  overbelastningsskader ved cykling og hvad man som cykelrytter skal være opmærksom på for at undgå skader. 

Kasper er iøvrigt instruktør hos FYSIQ i Kastrup. Kasper er derfor også interesseret i at høre, om der er interesse blandt medlemmerne, for et målrettet træningsforløb, for ryttere med henblik på skadesforebyggelse og forberedelse til den kommende sæson.

Hvem bør komme
Målgruppe for dette foredrag er alle ryttere på vores “teams” aktive medlemmer i Licens og Motion samt B&U fra U15.

Du kan aldrig sikre dig 100 % mod at blive skadet, men specifikke øvelser og træningsprogrammer kan nedsætte risikoen for skader

Sæt X i kalenderen den 4. november kl. 19:00

Leave a Reply