DRENGE/PIGER · MÆND/KVINDER · 9-90 ÅR · HYGGE · MOTION · KONKURRENCE · ELITE · FÆLLES TURE · KLUBAFTEN · TRÆNING · LØB I IND- & UDLAND · 1940
Home > Motion > ACR Motion vinter træning.

ACR Motion vinter træning.

Nu begynder vinter træningen i ACR Motion. Der er nogle super fantastiske tilbud for at komme ud af spinnings lokalet og få vind på næsen og frosne tæer. Træningerne er for alle niveauer, så på med vanten og kom frisk.

Se træningstiderne på: https://ny.amagercr.dk/motion-traeningstider/

 

MTB/CX:

Trænere: Mikael Schou, Tim Stokholm.

Træningen er for alle klubbens medlemmer og kan køres på en MTB eller en Cross cykel. Tirsdag og torsdag aften trænes der med intervaller på og omkring Kalvebod Fælled, ca. 40+ KM. Lørdags træningen køres på single track på Fællederne eller i skoven, hvor vi også har teknik træning. Man kan deltage uanset teknisk niveau. Skovturene bliver slået op på Facebook.

Udstyr: Husk lygter tirsdag/torsdag på min 1000 lumens og 2+ timers brændetid.

 

Landevej:

Trænere: Michael Helsgaun, Mikael Schou, Theis Passer.

Vi kører på vintercykler med ture på ca. 60-90 km. Intervallerne er stærkt begrænset men rulleskift trænes dog stadig for afvekslingen skyld. Deltagerantallet er normalt ikke så stort hvorved niveauinddeling er svær. Derfor tages der hensyn til den enkeltes styrke under træningen.

Udstyr: Husk dækindlæg – vi kører altid med dækindlæg for at undgå punkteringer i kulden. Der skal være skærme på cyklen, som forhindrer du sprøjter andre til. Dvs bagskærmen skal gå ned til ca. 10cm over asfalten.

 

Herudover kører Facebook holdene:

”Tirsdagsholdet”:

Kaptajn: Jørgen Madsen.

Ligesom i flere protourløb kan der på tirsdags-turene også forekomme korte stykker med grusveje (kun af god standard). Husk at vi ALDRIG aflyser – Vel mødt på Bellahøj tirsdage kl. 10:00. (Landevej).

 

“Ældresagen”:

Kaptajner: Flemming Thomsen, Bente Skov.

Holdet kører for det meste onsdag formiddage og har altid et bager stop. Turene bliver slået på Facebook. (Landevej).

 

”Man/Ons”:

Kaptajn: Søren Green Nielsen.

Holdet kører mandag og onsdag fra Røde Port kl. 17:15. Vi kører på tonseren, hvorefter vi kører op til kirstinehøj og kører nogle hurtige omgange med god gadebelysning. (Landevej).

Udstyr: Husk gode cykellygter.

 

Leave a Reply